Дневникът на ИВИ ^-^

Темата е заключена.
Прескочи до:

Честито американско пълнолетие. Здраве и успехи , и мега диви студентски години ! (party)

06.10.14
10:03

Честит рожден ден! Много здраве и щастие! :)

ДД

06.10.14
10:05

Честит Рожден ден и от мен! Много здраве, успехи, уют, щастие и изпълнени цели и желания!

ТА

06.10.14
13:40

чъръдъ ^^

06.10.14
13:43

Благодаря ви много за пожеланията!!! (sun)
Партито е довечера, хохохо (wasntme)

06.10.14
14:02

Честит рожден ден!

06.10.14
18:32

Хейййй ^^
Днес настроението е супер!! Довечера ме чака дискотечка, ще се почерпим за мое здраве :P (sun)
Тъкмо се връщам от зала. Днес бързо и стегнато, почти без почивки между отделните упражнения. Има ли нужда да казвам, че бях като машинка?  Прая си нещата - бегом при инструктора да показва следващото и така :Д  Обаче маймуната ме слага на пек дек-а и маха тежестите. Викам “Аааа, сложи ми 10 килограма!”  и той “10? Сигурна ли си?”  Казвам “Много ясно, предния път правих с 10” :D
И така, стига съм дрънкала излишно. Ето я и тренировката:

гърди, рамо, трицепс

лег 4х10х10
избутване дъмбели тилен лег 3х12х3
кросоувър 3х15
пек дек 3х15х10
раменни преси с дъмбели 3х8х3
раменно разтваряне 2х10х3, 2х10х2
предно рамо с диск 3х10х5
трицепсово разгъване с гирички 3х10х2
кофички на пейка 3х отказ  /25, 15, 11/

Това е. Сега ще хапвам. Ще почивам. Довечера ще се правя на хубава и отивам да се забавлявам. Утре ме чакат гръб, задно рамо и бицани Вече ми се ходи :D
Хубава вечер на всички и да тренирате здраво ей! ;D
(F)

07.10.14
20:38

Снощи партито не беше никакво парти, защото ми провалиха вечерта още преди да е започнала. А после просто ме довършиха с едно единствено изречение в дискотеката...  В крайна сметка теглих една майна на всичко, хванах си такси и се прибрах рано-рано. Алкохол - не съм пила. И по-добре, тъкмо няма да си прецаквам режима!!! ;)

Днес отново цял ден съм кълбо от нерви, залата помогна от части да премахна негативното, но само отчасти.
И така, по същество.

Тренировката днес: гръб, задно рамо, бицепс

горен скрипец 1х12х25, 2х12х30
долен скрипец 3х10х20
едностранно гребане с дъмбел 3х10х4
машина за гръб в супер серия с пек дек за задно рамо - 4х12х10/без тежест
тяга 4х8х20
бицепсово сгъване с лост 3х16х5
бицепсово сгъване с дъмбели (чуково) 3х8х3

Утре крака и корем! (muscle)

08.10.14
20:46

Хей!
Днес цял ден насам натам - лекции, упражнения, чудеса. Напрово ми втръсна да бързам за това и онова. :Д
Сега пак на бързо след фитнеса трябва да хапна, да се изкъпя, да седна и да си направя скапания превод по японски.

Тренировката: крака, корем

бедрено сгъване в супер серия с бедрено разгъване 4х12х5/15
клек плие с дъмбел 3х12х5
подскок с клек 3х15
ходещи напади 3х40
лег преса  1х15х40,  3х15х20
аддуктор в супер серия с абдуктор 4х25х10
4 серии повдигане на краката от вис до отказ
4 серии извивки от вис до отказ

09.10.14
09:38

Аригатооо! Генки Дееес :D

Този подскок с клек правиш ли го с тежест или само си подскачаш? То и за нападите ми е същият въпросът, но най-вероятно не, защото пък плието с дъмбел си го описала

09.10.14
15:37

казано от Наталья Заболотная на 09.10.14, 09:38:

Аригатооо! Генки Дееес :D

Брат, знайш кво написа изобщо? :ДДД

Ади, правя ги без тежест. Как да ти кажа, бедрата ми вървят и са си развити, но с мазно отгоре. Въпроса е, че когато добавя и тежест към упражненията за крака положението става много грозно. Разбирай: след тренировка краката ми са огромни като дънери (което си е в реда на нещата, защото мускула се пълни с кръв), но това продължава и на другия ден, че и на по-другия. Съответно почва едно стягане на дънките и панталоните ми и се чувствам като плондер...  По същата причина на тренировката вчера, на лег пресата първо сложих 40 кг, но после ги смених на 20. След края на сериите бедрата ми просто ще гръмнат. Същото се получава и след нападите, дори  и без допълнителна тежест. Говоря ти за разлика от 2 сантиметра в обиколките на бедрата след тренировка И на другия ден също.

Мнението беше редактирано от Love на 09.10.14 15:38.

09.10.14
15:53

Да, знам, отговорът на въпроса ми звучи като начало на песен на оркестър Назмилер :D :D :D

09.10.14
16:18

Ужас :ДДД Тъкмо бях забравила, сега ми припомни :Д

09.10.14
16:26

Как няма ти гръмнат, с тея 15 повторения... Въобще, каква е тая тренировка ? Блажка ли те кара да ги правиш тея просотии ?!

09.10.14
16:55

.

Мнението беше редактирано от Love на 09.10.14 16:57.

09.10.14
16:56

Никой не ме кара насила да правя нищо.  И все пак не те разбрах какво искаше да ми кажеш относно повторенията? Мислех, че ефекта с “гръмването” се получава ако правя между 6 и 8 повторения на серия.

09.10.14
17:02

С теб сме си говорили за тренировки, знаеш ми мнението. Само ми кажи, тези тренировки Блага ли ти ги е разписала ?

09.10.14
17:14

Да, но килограмите с които работя си ги избирам аз.  И нямам на идея дали е добре да са повече или по-малко.

09.10.14
17:22

Опази боже :Д:Д Не мислех, че има с какво да ме изненада, след като се преквалифицира на билдърка :Д Както и да е де, според мен този тип тренировки са неподходящи за целите и стажа ти.

09.10.14
17:29

Разбира се, свободен си ти да и помогнеш със съвети как да тренира и да и постигнеш целите.
Аз нямам нищо против :)

И имай уважение към Бог, пише се с голяма буква, както си написал Блага :D :D :D

Мнението беше редактирано от Блажка на 09.10.14 17:31.

09.10.14
17:44

Аз си го уважавам, той си знае, не вярвам един ден да ми се направи за това, че съм го написал с малка буква :Д

Аз с Ивето съм си говорил за тренировки, а това какво и е влезнало в главата е друг въпрос. Аз просто не очаквах, че ти можеш да и напишеш такава тренировка. Откога, сплита и машините станаха за предпочитане при начинаещ ?

09.10.14
20:34

Когато съм и дала насоки в тренировките е било първо по нейно желание и второ изобщо не съм имала идея да слага тежко, дори изобщо да тренира тежко поне първите 4 седмици. Това са ми личните убеждения.

На въпроса за свободните тежести отговорът се крие в моята лична предпазливост, ако тренира пред очите ми ще я  науча да кляка, да дърпа тяга, ако иска и да изхвърля и обръща перфектно... тя ако иска пак може да дърпа и да кляка тежко, както и каза, че ще направи, но няма аз да нося отговорност, ако техниката и изиграе лоша шега.
Това са ми съображенията :)

09.10.14
21:11

Хей симпатяги :)
В крайна сметка, днес не отидох на фитнес, а на... среща :Д  С момчето, което си харесах онази вечер се бяхме уговорили да идем заедно на зала, нооо... плановете се промениха (sun)  Утре ще ходим :P
А сега, амии, сядам да уча. Не знам как ще се концентрирам ноо се налага. Хихи (giggle)

Мнението беше редактирано от Love на 09.10.14 21:12.

09.10.14
22:02

Опааааа ;) Казах ли ти, сега да не спреш да тренираш :D

09.10.14
22:02

казано от Наталья Заболотная на 09.10.14, 20:34:

Когато съм и дала насоки в тренировките е било първо по нейно желание и второ изобщо не съм имала идея да слага тежко, дори изобщо да тренира тежко поне първите 4 седмици. Това са ми личните убеждения.

На въпроса за свободните тежести отговорът се крие в моята лична предпазливост, ако тренира пред очите ми ще я  науча да кляка, да дърпа тяга, ако иска и да изхвърля и обръща перфектно... тя ако иска пак може да дърпа и да кляка тежко, както и каза, че ще направи, но няма аз да нося отговорност, ако техниката и изиграе лоша шега.
Това са ми съображенията :)

Да, точно така си беше. Всъщност аз си мрънках за тежко и така нататък, но Блажка ме спря и каза, че няма да стане моята. Поне не в началото. За клека и тягата е абсолютно права относно техниката. ddd, ти най-добре знаеш какво имам предвид ;)

09.10.14
22:06

казано от Наталья Заболотная на 09.10.14, 22:02:

Опааааа ;) Казах ли ти, сега да не спреш да тренираш :D

Разбира се, че няма. Ще си го взимам с мен, хахаха :P :D

Отчасти съм съгласна с обяснението ти защо не тренираш с тежести. Наистина е по-добре да избягваш многоставни упражнения,ако няма кой да ти покаже добре техниката. Но не мисля,че ако правиш напади и клек-подскок с някакъв дъмбел било то 3 к, ще се напомпаш толкова колкото твърдиш:) Защото пък клека..го правиш с дъмбел нали:) А какви са ти целите като цяло ? Искаш само стягане и оформяне или ?

10.10.14
13:17

Искам стягане, оформяне и да се изчистя докато се харесам :Д

Всичко това дали е свързано с увеличаване на мускулната маса и намаляване на телесните мазнини? :)

10.10.14
13:59

казано от Кольо Пияндето на 10.10.14, 13:28:

Всичко това дали е свързано с увеличаване на мускулната маса и намаляване на телесните мазнини? :)

Това търся да. Надявам се с този режим да го постигна... :)

Ако търсиш това, ще трябва да включиш тежести и многоставни по-нататък :)

10.10.14
23:23

Намаляването на телесните мазнини се постига глвавно с правилния хранителен режим.
Когато тяото не е подготвено за дадена тежест, смятам, че е нужен период на адаптация и умерено комплексно натварване, в противен случай биха се вдигнали нивата на кортизола, което ще доведе до обратния ефект - омазняване.

Мнението беше редактирано от Блажка на 10.10.14 23:26.

10.10.14
23:29

Ходихме с мойто момче на фитнес ^^  Тренировката добре, само бях малко по-разсеяна, ноо си направих всичко. Имаше и  нагримирана кифла, която се сваляше с единия инструктор :Д  Мдаа :D

Тренировката днес: гръб, задно рамо, бицепс

горен скрипец 1х12х25, 2х12х30
долен скрипец 3х10х20
едностранно гребане с дъмбел 3х10х4
машина за гръб в супер серия с пек дек за задно рамо - 4х12х10/без тежест
тяга 4х8х20
бицепсово сгъване с лост 3х16х5
бицепсово сгъване с дъмбели (чуково) 3х8х4

Мнението беше редактирано от Love на 10.10.14 23:38.

12.10.14
11:38

Здравейте. :)
Нямам много време да сядам на компа напоследък, а днес цял ден ще уча, като изключим двете ходения до залата (днес имам двуразово)
По-късно ще допиша какво-що.

Тренировката от вчера 11.10.2014

бедрено сгъване в супер серия с бедрено разгъване 4х12х10/20
клек плие с дъмбел 3х12х5
подскок с клек 3х15
ходещи напади 3х40
лег преса  - пропуснах я, че нещо нямах сила и ми стана малко замаяно. Просто през деня ядох много малко и след нападите вече бях изцедена.
аддуктор в супер серия с абдуктор 2х25х15
4 серии повдигане на краката от вис до отказ
4 серии извивки от вис до отказ

Мнението беше редактирано от Love на 12.10.14 18:01.

12.10.14
18:01

тренировката от днес,

сутринта:
40 мин ходене на пътека
шутове - 3х20 на крак
повдигане от вис 4х отказ
извиване от вис 4х отказ
2 серии коремни до отказ

следобяд:
горен скрипец в супер серия с пек дек 4х12 /на скрипеца 1 серия с 25, 1 серия с 30, и 2 серии със 35кг, пек дека - три серии с 10кг, една с 15кг./
кросоувър в супер серия с пек дек за задно рамо 4х12 /кросоувър-а - 1 серия с 20кг, 3 серии с 10кг/
кофички на пейка -4х отказ (15, 15, 15, 12)
трицепсово разгъване 4х отказ 

Правеше ми се и рамо обаче и кривнах малко от режима. 

военна с гирички - 3х10х4

И понеже вчера не правих лег пресата и се чувствах кофти, пък и да си кажа честно ми се клякаше и исках да видя колко мога... та:
клек АТГ- 2х10х20, 1х10х25, 1х10х30кг

Мнението беше редактирано от Love на 12.10.14 23:37.

13.10.14
18:23

Здравейте : )))
Тренировката за днес:

40 мин степер  - ебаааси скуката >.

<
Шутове - 3х20 на крак
Глутеус екстензии в супер серия с абдуктор - 4х20/25 /абдуктора с 15кг/
Коремни преси - 5 серии

Днес моето момче ме изненада с роза ^^  Беше супер сладко и романтично! (sun)

Мнението беше редактирано от Love на 13.10.14 18:24.

13.10.14
22:57

Среднощна фотосесия :ДДДД 

Ни в клин, ни в ръкав и по никое време, но все пак да покажа какво се случва долу горе ;)

Ши помоля да мъ прощавати за смешната пижама и скапания бекграунд :Д

Мнението беше редактирано от Love на 13.10.14 22:58.

14.10.14
19:16

Здравейте.
Леле, какъв скапан ден (като изключим времето, прекарано с моето момче ) !!!  След лекции бях дроб...  Снощи нещо не успях да спя хубаво, днес скапания японец, който ни преподава ни задържа и през почивката........  поне да не си мрънкаше под носа и да обясняваше! 
Както и да е. После ме заболя главата, но трябваше да изкарам още две упражнения, и то не какви да е, ами морфосинтаксис на японския... (dull) Естествено след това главата ми беше миш-маш и имах чувството, че ще гръмне. Довлякох се до нас криво-ляво,  поосвежих се малко, излязох да се видим с моя човек и преди малко се прибрах. Сега ми се спи та две не виждам, но ме чакат преводи по английски, имам да пера, трябва да се изкъпя.... иии нямам никакъв пауър като цяло. :(

Сигурно се досещате, но днес не съм тренирала. За съжаление местя тренировката за утре защото всичко ми е ей до тука вече... 

Хайде, заемам се аз. А на вас - приятна вечер! (F)

Хммм... ‘момчето, което...’ се е превърнало в ‘моето момче’ за 4-5 дни... резултат - повече снимки в дневника! :D Само се уговорете да те оставя да се наспиваш, че иначе не е добре! (giggle)

Закачам се като цяло... споделянето на спорта с любим човек е един от най-мощните възможни стимули. ;)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.10.14 19:34.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1