Предложение - Обща тренировка в София

Темата е заключена.
PR

13.06.05
20:14

Чудя се колко от Вас имат желание да направим една обща тренировка - тази неделя 19.06 !
Който иска нека да пише в темата и спрямо бройката ,можем да подберем подходяща зала .

1 глас - ЗА :) от мен !

13.06.05
20:17

бих дошъл ама съм отдалече

13.06.05
20:21

И аз съм за, разбира се.
по-здрави

WO

14.06.05
09:48

къде и от колко часа ?

14.06.05
15:38

Куул Хаос Дали! Там си спретнем щура треноровка със столове, вчера ми счупиха главата със стол, бахти, и то от охраната! Надървил съм се за яка тренировка и агитка за да им вращам!
Казвайте къде и кога!
ДО Йода - какво имаше в понеделник в два, че ме търси бе?  :D

14.06.05
15:43

Аз съм навит на един въргал в оная дупка! Ако сте навити може една тренировка със столове да направим.
по-здрави

ZW

14.06.05
16:17

Peace :mrgreen:

14.06.05
17:52

[quote author=”Питона”]Куул Хаос Дали! Там си спретнем щура треноровка със столове, вчера ми счупиха главата със стол, бахти, и то от охраната! Надървил съм се за яка тренировка и агитка за да им вращам!
Казвайте къде и кога!
ДО Йода - какво имаше в понеделник в два, че ме търси бе?  :D

В неделя в два беше, срещата на бб-тийм!  8)

PR

14.06.05
21:56

За час и място за тренировката-ще се разберем ,зависи колко желаещи има :)!
Можем да се видим на централно място в София !
примерно пилони НДК .

15.06.05
00:27

Защо винаги избирате дни когато съм на работа  :x

[quote author=“tory_”]Защо винаги избирате дни когато съм на работа  :x

Може да са решили да си правят мъжко парти :lol:

15.06.05
10:23

[quote author=“Kulturista”][quote author=“tory_”]Защо винаги избирате дни когато съм на работа  :x

Може да са решили да си правят мъжко парти :lol:

Ъхххх! Дискриминация! Ама нищо аз все някой път ще успея да се натреса  :lol:

15.06.05
14:55

Супер..ако я направите в неделя и аз ще дойда...;)

15.06.05
14:59

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=68385#68385

PR

16.06.05
22:27

*амка му - разболях се ,имам температура и яко ме боли гърлото :(
Дано да се оправя до неделя да помачкаме заедно железата !
но ако не се оправя да разкажете как е било после ...

ще е интересно :)

17.06.05
10:52

[quote author=“PROMPT”]*амка му - разболях се ,имам температура и яко ме боли гърлото :(
Дано да се оправя до неделя да помачкаме заедно железата !
но ако не се оправя да разкажете как е било после ...

ще е интересно :)

Ти можеш да дойдеш и без да тренираш...;)

PR

17.06.05
18:06

абе без да тренирам - не си е работа - дано се оправя до неделя !

PR

18.06.05
22:14

Хора утре сутрин заминавам за море - няма да можем да тренираме заедно близките 2 седмици ,но се надявам общите тренировки на клуба да станат традиция ....и да мога да се включа в някоя от тях, в бъдещ периьод от време :)

btw - как ще изкарам без да тренирам 15 дена не ми е ясно :(

18.06.05
22:19

[quote author=“PROMPT”]Хора утре сутрин заминавам за море - няма да можем да тренираме заедно близките 2 седмици ,но се надявам общите тренировки на клуба да станат традиция ....и да мога да се включа в някоя от тях, в бъдещ периьод от време :)

btw - как ще изкарам без да тренирам 15 дена не ми е ясно :(

И на морето има фитнеси.... :P

18.06.05
22:39

[quote author=“PROMPT”]Хора утре сутрин заминавам за море - няма да можем да тренираме заедно близките 2 седмици

А бе PROMPT!!! Ти предлагаш груповата тренировка после си измисляш всякакви причини да не дойдеш  :shock: Първо болен, после на море.... извинявай ама хич не е учтиво така  :x

18.06.05
23:28

Ееее :( наистина е кофти така! Ако все пак някой иска утре да тренираме нека то пак ще се събреме
по-здрави

18.06.05
23:29

Ми аз с най-голямо удоволствие ама съм на работа! А много ми се искаше да блъскаме заедно  :roll:  Друг път...

18.06.05
23:30

Другата неделя ако искате пак можем да си направим подобна среща. Може и само на ядене и пиене или нещо друго каквото ви дойде като идея.
по-здрави

PR

18.06.05
23:33

[quote author=“tory_”][quote author=“PROMPT”]Хора утре сутрин заминавам за море - няма да можем да тренираме заедно близките 2 седмици

А бе PROMPT!!! Ти предлагаш груповата тренировка после си измисляш всякакви причини да не дойдеш  :shock: Първо болен, после на море.... извинявай ама хич не е учтиво така  :x

Вярно си е,отстрани може да изглежда така ....но, не съм виновен аз ,а този който ми подари картата за морето :)

Иначе си 100% права само в едно бъркаш - НЕ ИЗМИСЛЯМ !
и лекинко тона ти не ми се нрави - дано да си въобразявам нещо :)
Ще има време ще се видим и тренираме -> времето е в нас и ние ... ;)

18.06.05
23:52

До момента на моя пост в темата има 23 отоговора и от тях само 2ма души ще дойдат - Владимир и Емо!! Такива теми са пълен спам. Ако ще се организирате за в бъдеще за общи мероприятия то бъдете по-сериозни. В противен случай такива теми ще се трият. Форума е за ББ и фитнес а не за чат!! Напоследък гледам само спам има в “Общи теми” което мн скоро ще се промени, с новите правила..

LOCK!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1