25.04.14
12:59
Здравейте на 24 години съм взимах метан и енентат 1ви цъкъл и сега имам проблеми с либидото и взех силно да се притеснявам. Моля ако някой разбира повечко да напише мнение а аз ще убесня кое как съм взимал. Цъкъл 7 седмици метана го взимах 2 седмици по 3 хапа на ден 1 седмица по 4 хапа на ден и останалите хапове по 5 на ден( не съм сигурен дали бяха общо 50 или 100 в шишенцето) метана ми стигна до кам 4-5 седмица. Тестостерона го взимах по следния начин 2 седмици по 1 3 седмици по 2 и останалите по 1 на седмица пак общо бяха 10 ампули- Тестостерон депо 250мг През това време сутрин и вечер взимах тамоксифен. След цикъла няколко дена и сложих 5000 единици прегнил след 5 дена 3000 единици и след още 5 дена 1500 единици след 5 дена почнах да взимам кломит по 2 хапа 5 дена и после по 1 хап за 5 дена и след това веднага почвам триебстан по 4 хапа преди лягане та въпроса ми е какво става с организма ми, с всички които съм говорил са нямали такива проблеми,а аз все повече се притеснявам дали не съм си забатачил организма прекалено много. Мисля да си направя изследвания, но незнам точно какви. Всичките ми приятели казват, че след прегнила и кломита трябва да “рипа” но,много му е мързеливо. Един приятел ми каза да съм си вземел “Testa MAX” стимулирало производството на тестостерон повече от трибестана. Постоянно се чувствам напрегнат и бързо се ядосвам а попринцип съм спокоен чоевек като бъря със емоции съм благодаря предварително
Модерация: Непозволено съдържание! Моля, спазвайте правилата на форума!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 25.04.14 13:01.