Ще упражните ли правото си на глас на изборите ?

Темата е заключена.
Прескочи до:

14.06.05
13:54

A така :) ХАХАХ Много писимисти се извъдихме нещо, а не бива така според мен!
по-здрави

SK

14.06.05
13:59

Всички са 1 дол дренки!
Обещават всичко преди да ги изберат , а после си чешат патки*е и краднат пари и нищу др. неправат.
Добре че поне има  1 път на 4 години такова нещу та оправат дупките по пътищата,закърпат,боядисат ала бала така колкото да ги избреш.!
АЗ лично ще мога да гласувам чак след 1 година когато направя 18 години,но какъв е смисъла да гласувам,всичките са еднакви измамници и мошенници!

14.06.05
14:02

Да, ще гласувам.

Може в деня за размисъл да направим сондаж на общественото мнение в bb-team. Една анкета с партиите или поне основните и да видим коя ще вземе изборите :)
Подозирам ,че тука е пълно с червени бабички и дядковци  :P :P :P

14.06.05
15:02

[quote author=“D3BEP”]Може в деня за размисъл да направим сондаж на общественото мнение в bb-team. Една анкета с партиите или поне основните и да видим коя ще вземе изборите :)
Подозирам ,че тука е пълно с червени бабички и дядковци  :P :P :P

Кой не скача е червен :lol:  :lol:  :lol:

Те и още едни са ми стимул да отида да гласувам, та белким загубят :twisted:

14.06.05
15:30

Твърде тъпо е да се псува комунизъм, визирайки червени бабички и тем подобни!
Има хора на по 20 - 30 години, които не са вкусили нищо от комунизма, а го критиукуват и псуват!
Все едно да говориш за диети, а никога да не си ги спазвал - правя парале, все пак е форум за спорт тва!
Недейте скача, щот на мен ми се повръща от политически настроени маниаци!
Не виждам никоя партия, която би защитавала интересите ми! Още повече ме дразни факта, че дузина лайнарчета като Софиански, Азис - заклети столичани, уж, и други, да се кандидатират за депутати от Варна - гадост и зараза! Мизерия, майкоооо, мизерия!
Е, не искам и евреин дани е бъдещ пак министър на външните работи, не искам дъртак, дет не си вдига патката и не може да говори български да ми е премиер, не искам галеници на съдбата като Мирослав Севлиески да ми стават министри, защото те довеждат мутрите, а сам той, е в борда на директорите на Слънчев бряг и милионер на 23 години, още преди да завърщи дипломирането си!
Не искам, мухлювци да стават министри на екологията, без да имат тази квалификация - Долорес и къмпани.....
Не искам и много други неща! Запазвам правото си на глас и на симпатии, все пак, но искренно казано не искам да гласувам за говеда разкусващи държавата ни!
Мразя страната си, заради тях, а иначе я уважавам заради историята , културата и природата и! Пародия а?

Кой псува комунизъм бре Питоне :)
Тука всичките сме заклети комунисти !!!
Или поне повечето.
Олей, Азис от Варна ли е бре, братле :) Олей :)

Ко имаш някакАв пурблем кам него ша са обръщаш, братшед! Той ша ти помага на тебе като на свой чааве(к) :) Само няма да га питаш Ачето хубаво ли са селува!

Еваллата ви и за депутатина :)

14.06.05
17:04

Даа, една анкетка, ще е добре.  :D /И наистина ще се окажем върла комуняшка дружина накрая/  :P

14.06.05
17:31

Червените бабички са тук във форума ми се струва!
Недей бягаа около кАсмета си!
Ти де ще го чукаш, то де ша са покажи?
Една бюлетин ша пускаш, една кола ша пичелиш!
Гласува пичели, не гласува не пичели!

Червено цветни парламентарни шампиони сме! АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ САМО БСП! ХАХАХАХХАХАХА
по-здрави

PO

14.06.05
17:39

[quote author=“tory_”]Аз ще гласувам единствено с идеята да не изберат една определена партия, няма да споменавам коя ;) Но при всички положения трябва да се гласува! Незаинтересоваността на младото поколение е една от многото причини държавата да се разпада... не обвинявам никого просто ми е тъжно. Обичам родината, но мразя държавата! Това е то за съжаление...

и аз сам така..маи и двамата говорим за БСП.Ще гласувам за НДСВ не защото ми допадат ,а защото при едно управление на БСП винаги има шанс да се повторят годините на Жан Виденов...
иначе и аз мразя царя ама не сам обеднял от него ,а май при другите това ни грози:)

Аве да не го обръщаме на политически дебат, но пак казвам: съмнявам се, че вината за кризата при Жан беше само на БСП.
Всъщност то и кво да не ме съмнява. Пешо Стоянов и Ваньо Костов не си ли вдигнаха веднага след кризата хотелите на Съни и на Златни? Целият елит на СДС дойде 96 от улицата едва ли не и осъмна като богаташи. Осъзнайте се. СДС ограби държавата по време на хиперинфлацията поне колкото и БСП :) Това е истинското дередже.
Точно в тея години се занимавах с политика и простотии.
Някои червени боклуци използваха ситуацията и теглиха кредит. Бургаският кмет например взе кредит и построи с него окръжна болница за хората и после го върна за без пари.
Други пък сини богове източиха парите на държавата от банките, като дойдоха на власт върнаха част от тях и така стабилизираха националната валута. И после - разбрали какво е банка и как се източва - станаха банкери. Направиха да речем общинска банка. И не могат да излязат от следствието - не са платили на всички по веригата... Свиди им се.
А тоя елит на НДСВ отде се взе? Некви евреи и упадъчни мутри. Юпита. А юпитата продадоха държавния дълг на загуба на собствените си банки...
Осъзнайте се. Всички са в далаверата. И всички с големите пари - и от СДС и от БСП бяха и в далаверата през 96-та. Това, което правят, е просто да ви насъскват един срещу друг. Червни бабички и сини боклуци. Защото нямат далавера да сме единни. Но повярвайте: СДС и БСП заедно въртят пари и за интересите си са единни. Това е истината. Плюят се за да разединяват нас; реално против интересите си не са тръгнали. Мислите ли, че не се знае кои са кредитните милионери? Мислите ли, че не е можело да им се конфискува имуществото? Мислите ли? Оттогава имаше правителство и на БСП, и на СДС, и на НДСВ и участие на ДПС и БЗНС ако не се лъжа... И какво? Никой нищо. Е защо, братя?
Ами щото гарван гарвану око не вади, затова.

14.06.05
18:08

Тогава какво да правим?  :roll:

JI

14.06.05
18:21

твърде съ ммалък за да гласувам остасват още 2 годинки и нещо докато стана пълнолетен и упражня правото си на глас... но сикам да попитам едно
1Значи уж ще ни приемат в евро съюза , но членството се вижда ясно че ще бъде яко абавено ... от кое следва това :
Дигнаха цените напраиха ги по европейски доходите си останаха от 10 до 20 пъти! по малко от тези на германци , англичани и тн ...
какво очакват че ще ни приемат и другите страни ще са радостни да бъдат заляти от евтина работна ръка праеща сичко за по 5 $ на час ,това ли заслужаваме ,а и да го заслуваме никоя друга страна не би го приела ,защото по този начин подббива собствената си икономика .... а евро съюза с тея договори какво направи подби именно наща икономика овеличаване на цени спиране на аец козлудуй... поскъпване на тока .. тотално ни прави зависими..като ни кажат наляво наляво ,кат кажат на дясно на дясно ... за какво ни беше това приемане в евро зоната ... за мене няма смисъл тъй като просто ставаме още по големи роби и нищо друго е да ще имам шанса да мога без виза да бачкам  в германия за заплата 3 пъти по ниска от на някав шваб , Но 2 пъти по висока от тази в бг ... и да се отнасят с мен като с циганин ... МЕРСИ !
2ро Тея като обещават с тея преизборни кампании ще направим това онова .... как си мислят че ще стане и защо народа им вярва ... ми огледайте се то в бг има 3 милиона изкуфели пенсионери на над 70 годишна възраст визирам и дядоми който кат му кажат син и настръхва ... или там червен ли беше ...
както и 1 милиоон циганета дет за кебапче щта въздигнат в култ ...и останалите 3 милона “глупаци” визирам нас , които търпят сичко това и гледат да се имзъкнат някъде с чуждо гражданство ....
А истината е една сега секи кара детето си да учи и да учи компютри и тъпотии да има някаква ВИСОКО КВАЛИфицирана професия , но това ли е начина да се оцелее не това е начина да станеш роб .... по добре да го научи какво е инвестиции как да се управляват парите какво е МЛМ .... и други такива неща не как да се цъка по клавиатурата и да се пишат програмки с надеждата че в германия ще може да зема 3000$ и да живее като бял човек....но не и финансово независим.

14.06.05
18:22

http://i5.photobucket.com/albums/y155/Emil_mlo/bsp.png
Феновете на ЦСКА да не ми се обиждат, просто за майтапа.
До дзвера: еми братле тогава БСП беха по-яки, но много гладна рода брат ми и докато се извървеха всички да се налапат си е*а майката
по-здрави

Всички са маскари!
Бай Ганьо

А темата май става за заключване :) Яко предизборна простотия.
Няма за кй да гласуваме братле. И наште, и ваште  - всички са мискини. Всички първо ще оправят себе си и след това ще се сетят за нас. Евентуално. Ама вече няма да е останало с какво да ни оправят...
Освен - изотзадзе  :P :cry:  :roll:

14.06.05
19:35

Да не става пропагнда, ама аз съм с Емо!

http://media.abv.bg/img.phtml?id=117514
или
http://www.netinfo.bg/izbori2005karikaturi/pages/01.htm
А защо не:
Азис - министър на културата :)

B

14.06.05
21:09

Тази анкета е безмислена. Ако някой няма да гласува на изборите ,тук още по малко ще го направи :!:  :idea:

Хм, що бе, Саш :) Лично аз е възможно да не глсувам, но като позиция и нямам нищо против да изразя позицията си, дори и в такава тема :)

14.06.05
21:45

Дано антиплакатите да са ви харесали. Иначе наистина Дзвер не отговори на въпроса на Владимир: Тогава, какво ни остава да направим?
по-здрави

WO

14.06.05
21:45

eeee, човек малко изпити да има и да трябва да учи и да изпусне нишката на темата...няма да коментирам по-старите мнения, че ще трабва да си прекарм нощта в писане..само 2-3 думи :
за кризата при БСП по-скоро съм съгласен с ДЗВЕР, за омбудсмана - също, обаче за негласуването...май спорът е твърде философски ама си мисля, че ако не гласуваш, не изразяваш мнението, което ИМАШ...поне смятам, че протестният вот с празните или предраскани или други такива бюлетинки е по-добър вариант....просто защото някакси пак отстояваш мнението си, макар да не е изцяло в концепцията на изборите...така поне мисля аз

Аха - аз го бях казал преди това :)
Трябва само да проврим дали невалидните бюлетини участват в томболата. Тогава ще гласувам с кеф :)

14.06.05
21:51

Дзвер, като спечелиш колата да ни повозиш ве  :lol:  :lol:  :lol: егати ако си мислите, че ще спечелите, честно... :)
Това, което ние трябва да направим и можем е да развиваме великата индустрия на силовите спортове в Б-г и да развием интернет изданията.
по-здрави

B

14.06.05
21:52

Kакъв е смисъла да изкажеш мнение , щом то няма полагащата му се тежест :?: Няма да гласувам докато моят глас има тежеста която има и гласа на Мюмюн Мюмюн(беше ми новобранец в казармата :wink: )
Равенство искат слабите!!!

WO

14.06.05
21:53

[quote author=“sa6o88”]Kакъв е смисъла да изкажеш мнение , щом то няма полагащата му се тежест :?: Няма да гласувам докато моят глас има тежеста която има и гласа на Мюмюн Мюмюн(беше ми новобранец в казармата :wink: )

убиваш духа на демокрацията.......

14.06.05
21:54

Абе аз ви казах, че ще си останем само с ДПС и Евро Рома
СРАМ И ПОЗОР

B

14.06.05
21:56

Демокрация ли??????
Демокрация иска доган , аз искам ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ :!:  :!:  :!:  8)

WO

14.06.05
21:57

и другите, освен тебе,  кво да ги правим ?!

B

14.06.05
21:58

Да гласуват :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

14.06.05
22:00

[quote author=“sa6o88”]Демокрация ли??????

Хайл Хитлер! :) Абе стига глупости гледайте реално на нещата! Дайте да направим това, което поне ние можем!
по-здрави

WO

14.06.05
22:01

то другите са воленчо и компания май....

14.06.05
22:01

[quote author=“wow”]то другите са воленчо и компания май....

ВМРО, някои от мойте френдове мислят за тях да гласуват. Незнам мене нещо не ме кефят.
по-здрави

B

14.06.05
22:02

Незнам какво общо имаше тук Хитлер :? Няма значение.
Та какво можете да направите вие :?:  :?:  :?:
И кой сте ВИЕ??????

Ами то тъй, Сашо, ама май ние сме слабите.
Радвай се, че ни дават да гласуваме :) Все още :)
Лично аз нямам нищо против да гласуват Мюмюн Мюмюн, нито братчед му Мохамед II или брат му Мохамед III или пък чичо им Алфред, щом имат законно българско гражданство... Какво толкова. Тея народи като циганите са паразитни - те не могат да станат по - големи от народа, дето ги храни....
Ама има против после:
- да им плащаме данъците
- тока
- водата
- парното
- социалните помощи
- детските надбавки
- да им давам милостиня
- те да не работят, да просят или да крадат, а ако някой от тях случайно реши, че му се работи някъде, да му намерят преференциално работа, барабар със завършения наполовина първи клас и той да вземе моето работно място с висше и 5 дипломи отзаде ми с горе долу неправилния си български правоговор....
- ако те протестират, да им се угажда, те ще се разбунтуват, те незнам си кво, да им платим от парите на общината, от частните средства
- е ние ако протестираме - кучетата ни яли...
Та да претендираме за дискриминация на техните права, според мен нямаме нито моралното, нито реално - фактическото право.
По - скоро да претендираме ние за равни на техните права, по - добре ще си живеем. Яли ги кучетата бюлетините и кой гласувал. Сигурно повече от всички цигани ще са фалшивите бюлетини и нереланите гласове отново...

PR

14.06.05
22:04

[quote author=“sa6o88”]Демокрация ли??????

евала sa6o88 - eвала адаш :)

B

14.06.05
22:06

Oпааа :lol:
А ,ето защо се споменава фюрера :lol:  :lol:  :lol:
Аз няма да коментирам расовия въпрос. Темата беше изборите :wink:

14.06.05
22:06

[quote author=“sa6o88”]Незнам какво общо имаше тук Хитлер :? Няма значение.
Та какво можете да направите вие :?:  :?:  :?:
И кой сте ВИЕ??????

Сори братле, но националистически изказвания без покритие е кофти, въпреки, че си един от най-добрите трибойци и си направил досега доста за България. Под ние имах предвит обществото на Българите, истинските БЪЛГАРИ! Ако искате помагайте, ако не търпете простотиите на федерациите и т.н.
по-здрави

WO

14.06.05
22:07

чакайте малко, никой не е казал, че с моя вот ще защитавам беззаконието по отношение на малцинствата...сигурен съм, че и на мен са ми точно толкова неприятни, колкото и на вас .....

Ми не, моето изказване касаеше този пост:
[quote author=“sa6o88”]Kакъв е смисъла да изкажеш мнение , щом то няма полагащата му се тежест :?: Няма да гласувам докато моят глас има тежеста която има и гласа на Мюмюн Мюмюн(беше ми новобранец в казармата :wink: )

Коментирах го така, както го разбрах. Никой не говори за нацизъм или нещо подобно, че има дискриминация в Бг, има, въпросът е кой е дискриминираният - те или ние???

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1