Как да се стегна в областта на ханша

25.04.14
18:19

1,86   75кг съм, на 17 години. Харесвам си цялото тяло, с изключение на една зона, на която обикновено жените обръщат повече внимание.  Това е именно областа на ханша. Спортувам редовно. Но именно това е зоната, където имам някакви мастни депа, които изключително много ме дразнят. Преди години бях доста слаб и си спомням, че и тогава бях така. А спортувам редовно, тичам, но нищо. Мислил съм си по-рано дали не е задади тичането, защото правя повече кросове, та дали не ми задърва тялото там мазнини, за да има енергия за тичане. Но пък всяка друга част на краката ми е доста изчистена. Спрях да тичам за 3-4 седмици, като правех само силови тренировки за горна част, а за крака не правех нищо. Всичко си остана както преди.
А като стисна въпросната кожа, се вижда типичната за целулита портокалово набръчкване.
Ще съм ви много благодарян ако ми кажете начин да се отърва от това нещо.

Малко мерки(в отпуснато състояние)
бедра - 55-56
ханш 98-99
талия 75

Такъв специфичен казус няма как да бъде разрешен в рамките на темата. Оптимално е консултация с треньор и изготвяне на режим за твоите нужди. Не до там оптимално, но по-добро от темата в този й вид, е да си направиш дневник, в който да проследим какво правиш ден по ден - съответно да внасяш корекция на база мнения на потребителите ни.

Успех! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1