Проблем с коляното

29.04.14
22:16

Здравейте,
преди месец ходих на 4 ортопеда, тъй като 1 месец по-рано ме болеше коляното. Първият при когото ходих ми каза, че съм за операция, тъй като торбичката в коляното, която е била е затисната. Родителите ми ме заведоха по-късно при още трима ортопеда (един от които беше в Пловдив) и те ми казаха, че всъщност е от бързия растеж. Изписаха ми хранителна добавка, кремове, прахчета, парацетамол и да ходя на физиотерапия, но последния, при когото ходих, ми каза да спра да тренирам завинаги, за да не го натоварвам и защото не ми трябвало. В момента ходя на физиотерапия, остават ми още няколко дена и ако няма ефект ще се спре за месец някъде и после отново. Ако и от това няма ефект или ако стане по-зле, след години (г/д като навърша 20) може да се направи операция.
Ако мога да попитам какви примерни упражнения да правя, за да не го натоварвам много ?

30.04.14
00:11

става ли дума за коляното иди при Тони Георгиев той ще ти каже !

Ако си от София, бих ти препоръчал да отидеш при Цецо Василев. Ако не друго, ще види дали няма причини за тия болки в коляното, които да не са свързани със самото коляно.

Колкото до спирането на всякакво натоварване - забрави този съвет и отпиши този човек като специалист. Казал ти е жестока глупост.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1