Моя хранителен режим

30.04.14
11:52

Здравейте на всички от доста време следя форума и научих доста неща благодарение на него, доста интересни статии написани в увлекателен стил пожелавам ви да има още много такива.Конкретно исках да попитам как да допълня режима си за да е по-пълноценен.Като телосложение съм ектоморф,направих си режима приемам повече калории.Имам нервен стомах (преди около 14 години когато съм бил на 7 са ми открили гастрит с висока киселинност в стомаха).Сега като започнах режима се поинтересувах за гастрита и начина на хранене и го съобразих с това.Основно режима е: овесени ядки,ориз,картофи,макарони пилешко,телешко,свинско и ядки.Начина на приготвяне е печене(скара,фурна),варене и задушаване.Купувам също и замразени зеленчуци микс и ги добавям като гарнитура към ориза или картофите.Плодове основно банани и замразени миксове на шейк.Въпроса ми е според вас доближавам ли се до правилния начин на хранене?И ще съм много благодарен някой който разбира да каже при такъв режим може ли да се наблюдава дефицит на някой витамин или минерал и какво да добавя ако да ?Понеже както казах съм с нервен стомах и избягвам приема на хапчета независимо какви са защото ми дразнят стомаха.Имам само едно рибено масло което пия.Поздрави : )

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1