Един млад мечтател

Темата е заключена.

Здравейте първо да се представя.Казвам се Стоян и съм на 15 години.Тренирам от 9 месеца.Когато започвах бях 63 килограма , а сега съм 74 килограма.Ръката ми беше 28 сантиметра сега е 37.Тренирам редовно без да съм пил някакви добавки или химия.
Програмата ми е:
1ден:ръце
2ден:гърди
3ден:почивка
4ден:гръб,рамо
5ден:крака
6ден:почивка
7ден:ръце
И така нататък.

01.05.14
15:34

Самата промяна на ръката от 28 см на 37см звучи добре, браво :)

NS

01.05.14
16:31

Тренираш ръце 2 пъти седмично в последователни дни или си объркал нещо?

01.05.14
20:02

Направи го така:
1ден-гърди
2ден-гръб,рамо
3ден-почивка
4ден-ръце
5ден-крака
6 и 7 ден почивай

Здравей те.Не съм писал от почти година.В момента съм на 16 години.Не съм спрял да тренирам.Вече съм 82,6 килограма.
Имам един въпрос.Тази седмица не мога да ходя на фитнес.Да пия ли протеин когато съм почивка.Продължавам напред и нямам намерение да се отказвам.

10.03.15
12:01

Не пречи да си пиеш протеин в нетренировъчен ден . Просто гледай кога да го вметнеш (сутрин , преди лягане , заедно със храна бедна на белтък , а може и комбинирано) . Ако приемаш достатъчно белтък от храна няма толкова голяма нужда от протеин :)

Здравей те.Лятото наближава.Искам да попитам какви упражнения мога да правя за корем и в кои дни.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1