Kak da napravq muskuli ?

Темата е заключена.

05.05.14
17:25

Zdraveite! Na 14 sym momiche 170 sym visoka ,50 kg. Izglejdam kato momicheto na pyrwata snimka ,no iskam da naprawq malko muskyli ,neshto kato na drygite dwe snimki.Ta wuprosa mi e kakwo trqbwa da qm ? w momenta qm srawnitelno malko sutri plod na obqd neshto leko salata,supa po nqkoi put riba wecher pochti nikoga ne qm . Za trenirowki bqgam,hodq na tae-bo ,pilates,i w nas prawq uprajneniq ot roda na koremni presi,klekowe .. Gore dolu mi se sybirat dwa chasa dwa i polowina na den . Primerno sytrin polowin ,Sled uchilishte edin i wecheer edin.Da zapochna li da godq na fitnes ? Daite mi sywet kakwo trqbwa da prawq :)

Нарушение на условията за ползване: ползване на латиница

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 05.05.14 17:38.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1