Пълна трансформация на тялото - КАК?

BE

07.05.14
14:48

Здравейте! Момче на 16 години съм, висок съм 170 см. и тежа между 71 и 73 килограма. Тия тяло ендоморф съм. Имам малък стаж в фитнеса, но като цяло нищо особено. Искам да ви попитам как мога да си “трансформирам” тялото от това, което е сега към едно хубаво мускулесто тяло? Ето и една моя снимка в момента : http://imgur.com/WLQjUYt . Както се вижда имам широка талия и леко изпъкнало коремче(точно най-отдол на корема), което ме дразни. Както и да е, много ще съм благодарен, ако някой ми обясни какво трябва да правя в момента и как да се храня, защото нямам пари за програма от фитнес инструктор. Моля да коментират само хора с опит и такива, който са постигнали нещо и знаят, че това, което ще ме посъветват найстина работи. Мисълта ми е как трябва да тренирам и най-вече как да се храня. С цел покачване на мускулна маса или да съм в калориен дефицит за да посваля малко кила.

Темата беше редактирана от begyasr на 07.05.14 14:50.

07.05.14
17:08

Имам същата структура ,като тебе и същите амбиции. Мисля ,че вече постигнах каквото исках и съм доволен от програмата си. Можеш да прочетеш дневника ми ,да видиш какви тренировки правя и как се храня. В първите няколко поста мисля ,че съм описал всичко. Виж и последните ми 2 тренировки ,които мисля ,че са много подходящи за теб като се има предвид ,и че времето сега е страхотно за лостове.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1