Оформяне на тялото

07.05.14
19:15

Здравейте! На 18г съм 52кг, 169см. Можете ли да ми дадете съвет какво да ям и какви упражнения да правя, за да стегна тялото си. До сега не съм тренирала, нямам възможност да ходя на фитнес, но мога да тренирам вкъщи. След училище помагам на баба ми в градината :D и след това съм много изтощена, но не мисля, че това е достатъчно. Освен това вървя по 3км пеша всеки ден и правя клекове, но не мога повече от 20. Като цяло нямям нкакъв опит в спортуването. Искам да стегна вътрешната част на бедрата, да направя плочки на корема( нямям много мазнини на корема), имам слаби крака и голям задник, който искам да оформя и да стегна, даже и да го направя по-голям.  Искам и да премахна паласките и целулита.Относно храненето храня се г/д здравословно имам възможност да си позволявам разнообразна храна, но не ям месо. И не мога да си разпределям храната кога какво да ям и по колко. Ако можете да ми дадете някакви съвети какви упражнения да правя и за храната например да ми кажете какво да ям сутрин, обед, вечер.:)

Темата беше редактирана от Eva Georgieva на 07.05.14 19:20.

Аз мога да ти препоръчам да следваш тренировъчните програми на Румяна Илиева ( те са домашни) и НВД :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1