Keep calm and ВЪЙ

Темата е заключена.
Прескочи до:

13.05.14
17:15

Здравейте и от мен! ^^

Очевидно съм от Бургас, на 23, 66-67 кг, 162 см. Целта ми е 18% подкожни мазнини (в някое далечно утопично бъдеще), теглото от 52 до 58 кг все ме устройва. :D Малко не съм calm напоследък, защото хич не свалям - тук там някой см, но като цяло е страшен застой. Лятото в САЩ качих 6-7 кг, като се прибрах веднага свалих 4-5 от тях, но оттогава положението е все така трагично. 4 месеца яко тренировки 6 пъти в седмицата, доста чисто хранене, позволявам си cheat “хапка” (2 парченца шоколад за мен не са хранене :D) 1 път в месеца общо взето, и въпреки това резултати - йок. Ще използвам дневника, за да се самоуспокоявам, ще описвам тренировките и храненето си, пък дано се намери кой да ме поправя ако греша някъде. : )

Храненето ми последните месеци ту беше НВД П50:В30:М20, ту ВМ НВД, но така или иначе въглехидратите над 60-70 гр на ден не съм ги вдигала. Имала съм периоди без никакви въглехидрати, такива почти без мазнини, абе всичко опитах дето се вика. Пия л-карнитин, рибено масло, CLA, в редки случаи fat burner, от време на време след тренировка пия протеин. В последните седмици спрях (отново) млечните (освен 100 гр кисело мляко като си правя шейк) и суровите ядки. Така ме посъветваха при положение, че не свалям. Обаче реших да включа пак извара, просто няма как иначе да си набавям нужния протеин. За 3-4 пържоли на ден става прекалено топло. Калориите ми винаги варират между 1400 и 1600 - т.е. винаги съм в дефицит, но въпреки това не свалям. Преди време пробвах да сваля още калориите, ефект нямаше, затова реших да си върна на някакъв по-здравословен вариант около 1500. Тренировките ми са комбинация от силови и интервално кардио, ако нямам сила за интервално, правя монотонно, ако имам сила и за двете - и двете. :D

Храненето днес:
закуска 100 гр извара + домат, 15 гр масло,
кафе със сметана
обяд 50 гр варен кафяв ориз със 100 гр извара
следобедно хранене пилешка пържола със салата домат, лук и половин авокадо
вечерята ще е 4 яйца с домат и лук с малко зехтин + 15 гр масло
след тренировката протеинов шейк със 100 гр кисело мляко и половин ябълка

Темата беше редактирана от Karma на 19.05.14 00:08.

13.05.14
19:08

добре дошла :) ии с воля и постоянство ще успееш :)

13.05.14
20:26

Благодаря ти! : )

Наталия

13.05.14
20:43

Здравей и честит дневник :) С режимите виждам, че имаш опит :) Ще чакам да опишеш една твоя тренировка и да попитам по колко време отделяш за почивка между сериите? И колко време ти отнема долу-горе една тренировка?

13.05.14
20:44

Здравей, много ми харесва профила ти, дневника, подхода и особено подбора на имена “Keep clam аnd ВЪЙ” от Karma… Туко-що си спечели един follower в мое лице директно. :D
Всичко, което си изредила, е правилно и оптимално, според моите скромни познания, би трябвало да сваляш при такъв режим и тренировки... От колко време си на НВД? При мен винаги се получава едно страхооотно забавяне и даже висене на едно място след 3-4 месеца, тогава правя седмица-две на по около 2000 калории или колкото са ти необходими за поддържане, това ми влияе добре на метаболизма и започвам пак да свалям след това. (y)

13.05.14
23:35

Здравейте и благодаря, много сте мили! ^^

Наталия, принципно тренировките ми продължават около час, час и 10-15 минути. Ако е ден само за кардио - около 40. Правя максимално кратки почивки, между 15-30 секунди, в зависимост какво и как го натоварвам. Гледам да не се моткам или да почивам много-много. Днеска една мацка си чатеше във фейсбук на лег пресата около 15 минути... :D

Ники, аз на нещо подобно на НВД се храня от години, т.е. въглехидрати като цяло избягвам, винаги съм наблягала на пилешкото и салатите. В САЩ нямаше как много да спазвам режим и затова качих (+ стрес + 3 литра кафе с мляко и подсладители всеки ден :D). Когато се върнах Септември миналата година веднага си почнах НВД - в началото приемах около 1200 калории грубо, имало е и дни с доста по-малко, но бях крайно депресирана и стресирана и исках възможно най-бързо да си върна поне старите килограми. Тъпа женска “логика”. Януари месец най-сетне се вразумих и вдигнах калориите на 1400-1500. Това е наистина много време на НВД като се замисля, но така или иначе доста пъти съм я променяла - в началото мазнините бяха 30%, въглехидратите 20, после свалих В на 10, мазнините качих на 40, имала съм периоди със зареждания на 7-8 дни. В началото не ядях сирена и кашкавали, по едно време ги вкарах. Разнообразявала съм точно с цел да не се получава такъв застой и тялото да си мисли, че му се променя храненето и да си слабее. Мисля си, че съм по-умна от него, ама май не е баш така. :D

Днес тренировката беше:
10 минути загрявка крос тренажор
Преден суинг с дъмбел 7 кг 3 х 10
Повдигане на лост до брадата 3 х 10
Повдигане на ръце встрани с 5 кг 3 х 10
Повдигане на ръцете напред с 5 кг 3 х 10
Повдигане на дъмбели встрани при наклон напред с 2 кг 10, 8, 8 (слаба ракия :D)
Много бързо приключих с рамото, та реших да направя 30 сумо клякания с 10 кг. Задучих се дали да не правя някои и друго базово упражнение, но вчера тренировката ми се състоеше главно от такива и режих да се раздам на интервалното. :D
2 минути степер докато ми се освободи пътечка :D
На пътеката интервалите бяха следните: около 8-9 минути редуване на 30 секунди спринт, 30 леко бягане, като си признавам последните 2 бавни интервала си бяха направо вървене :D, след това 5 минути ходене по наклон, 1 минута тичане по наклон, 2 минути ходене по наклон, 1 тичане, повървях още 5 по наклон, после свалих наклона и направих няколко напади в движение, походих още 1-2 минути и приключих.

Мнението беше редактирано от Karma на 13.05.14 23:38.

Наталия

14.05.14
09:22

:) Добре си се ориентирала като времетраене. Понеже при мен се бяха получили доста разточителни тренировки и съответно резултатите доста закъсняваха....сега коригирах това. Идеята ми беше да не би и при теб да е нещо такова и това да е причината резултатите ти да закъсняват. Освен това мисля, че можеш да сложиш повече килограми на основните упражнения, които си споменала, че правиш като клек и тяга. На клек  12кг ми се вижда малко.Опитай поне с голям лост /празен/, който е 20кг :)

14.05.14
12:53

Дам, и аз искам да ги вдигна, само че нещо нямам сила в ръцете да си ги сложа зад врата, иначе самият клек сигурно ще мога да го направя. Може да пробвам преден с 20 кг. Днес няма да е, но утре ще опитам : )

Наталия

14.05.14
13:09

казано от Karma на 14.05.14, 12:53:

Дам, и аз искам да ги вдигна, само че нещо нямам сила в ръцете да си ги сложа зад врата, иначе самият клек сигурно ще мога да го направя.

Във фитнеса който посещаваш няма ли клек стойка, от която да вземаш щангата?

Мнението беше редактирано от Наталия на 14.05.14 13:10.

14.05.14
13:47

Само 1 е, а там ред не може да се вземе :D Макар че днес мисля да пробвам един друг фитнес, доста по-голям, предполагам там ще има и ще пробвам. : )

Наталия

14.05.14
13:55

казано от Karma на 14.05.14, 13:47:

Само 1 е, а там ред не може да се вземе :D Макар че днес мисля да пробвам един друг фитнес, доста по-голям, предполагам там ще има и ще пробвам. : )

Амии аз без клек стойка не съм клякала. А както си написала искаш да слагаш повече килограми, а без стойка не знам как може да стане :) . Може да пробваш гоблет клек с дъмбел или пудовка, ако не можеш всеки път да се дореждаш за стойката.

Това клипче намерих за гоблет клек http://www.youtube.com/watch?v=RMiUGntxiD4. Мисля, че добре обяснява кое как се прави.

Мнението беше редактирано от Наталия на 14.05.14 14:20.

14.05.14
14:12

Само 1 е, а там ред не може да се вземе

А, не може. Ти пробва ли ей така да гледаш докато чакаш ред ? :D
Иначе добре дошла и успех с целите !

14.05.14
18:12

казано от Rapuncelina на 14.05.14, 14:12:

Само 1 е, а там ред не може да се вземе

А, не може. Ти пробва ли ей така да гледаш докато чакаш ред ? :D
Иначе добре дошла и успех с целите !

Като се наредят 10 здрави момци да се редуват с някакви супер тежести, малко трудно ми е да им кажа “отместете всичко, за да клекна с 20” :D А и гледам повече да се преборя за пътека, че има само 3 функциониращи, 2 са развалени :D

Наталия, мерси за видеото, ще пробвам с дъмбел, при нас пудовки няма :/ А изглеждат бая готинки (разбирайте мъчителни) :D

14.05.14
19:43

Храната за днес:

1 лъжица извара, половин белтък и 2 хапки кафяв ориз, след което излетях, че закъснявах :D
обяд: хапнах 1 яйце колкото да не умра докато си сготвя свинските каренца с мас около 150 гр, с краставичка и 2 домата
следобедно хранене: 100 гр варени броколи в 150 гр извара с малко зехтин
преди малко хапнах 20 гр масло с половин краставица и 2 лъжички извара
+ 2 големи кафета с 4 сметани 10% масленост

Сряда винаги ми е леко прецакано храненето, ама какво да се прави. :D Уж 1500-1600 калории,  а умирам от глад. :/

14.05.14
23:44

Влюбих се в новата зала! (h) Там ще се ходи. Днес трябваше само корем да правя и кардио, ама се вдъхнових от всичките тежести и реших да правя крака, дупе и корем, а накрая стана какво ли не. Лееше се пот (whew)

10 минути загрявка крос тренажор, малко разтягане
Класически клек с щанга зад врата 3 х 10 с 25 кг (мисля с 30 следващия път, реших да не вдигам изведнъж още повече, макар да усещам, че мога)
Сумо клек с 20 кг 3 х 10
опитах гоблет клека с 20 кг, направих 4 пълни и реших, че все пак искам да успея да се прибера до нас след тренировката. :D Но със сигурност ще почна да го правя.
Преден суинг с дъмбел/малко по-дълбоко приклякане 3х10 с 20 кг (тука се довърших)
Тяга с 30 кг 3 х 10
Лег пресата там е от тези, които се изтласкваш нагоре (поне не видях никъде хоризонтална или стандартна вертикална, но фитнесът е огромен може и да съм ги пропуснала :D). Така или иначе на тази е доста по-голям зор, защото трябва да изтласкаш и себе си + кг. Направих 1 серия 10 повторения с 20 кг, за да видя как е, после направих 2 серии с 30 кг.
повдигане на краката от наклонен лег 3 х 10
повдигане със свиване на крака от наклонен лег 3 х 10
3 планк-а по 10 секунди
30 коремни преси на швейцарска топка с плъзгане

Завърших с интервално кардио по наклон - 1 минута вървене, 1 бягане, общо 12 минути бяха интервалите, след което вървях 4-5 по още по-висок наклон и накрая направих 2 спринта.

И забравих да кажа, че пих протеинов шейк с 50 гр кисело мляко само за цвят, вода и канела. ^^

Мнението беше редактирано от Karma на 14.05.14 23:51.

15.05.14
18:38

15. 05.14
Закуска: около 130 гр извара с 10 гр масло
Обяд: печени свински хапки със зеленчуци (лук, чушки, 3 резенчета морков :D ) - месото беше не повече от 60-70 гр, печени дробчета с лук около 120-140 гр + 60-70 гр печени тиквички ^^ Бая храна си беше това, но с малко почивка я ядох - за около час и нещо :D
чай от малина
Следобедно хранене: 130 гр печени тиквички с 1 лъжичка кисело мляко и оцет <3
“Вечеря” - 50 гр извара, 4 сметанки за кафе и половин авокадо намачкани с канела и 1 капка подсладител, стана божествено, ще си правя по-често ^^

Като цяло не съм доволна днес от храненето (освен че ми беше вкусно), почти 60 гр въглехидрати съм направила, а ми се иска около 30-40 да се въртят. Но няма да се самообвинявам, 60 гр не са чак толкова много. : )

Днес ми е ден само за кардио, но ще отида към 10.

Мнението беше редактирано от Karma на 15.05.14 18:42.

15.05.14
23:16

Сметнах си пак въглехидратите по-точно, като махна фибрите нямам дори 30 грама. Какво съм се запритеснявала - не знам. :D

Днес кардиото скромничко - крос тренажор, 10 минути монотонно и 10 минути интервално. Утрешната тренировка е в 9 сутринта и реших, че е по-добре да не ми се събират 3 тежки тренировки в рамките на има-няма 40 часа.

Утре съм на рожден ден на съквартирантката ми, нямам намерение изобщо да нарушавам, а една от фитнес дружките ми разчита на мен да я държа и нея под контрол, така че трябва да съм бетон. Ще се подготвям психически със статии за кетозата и други такива. :D

Хапнах 80 гр скумрия, че не се издържаше тоя глад. :D

Мнението беше редактирано от Karma на 15.05.14 23:31.

16.05.14
11:13

Днес се събудих без никаква енергия и ме болеше всичко навсякъде още от тренировката в сряда, май съм на път да претренирам тая седмица, така че утре ще е почивка. Съкратих кардиото бая, но пък направих хубава тренировка за гръб и гърди. Или поне така си мисля аз :D

10 минути вървене по пътека за загрявка
Гребане с щанга от наклон напред (надхват) 3 х 10 с 20 кг
Гребане с щанга, чукчета 3 х 10 с 20 кг
Мъртва тяга 3 х 10 с 30 кг
Навеждане с щанга 3 х 8 с 20 кг
Мечка 3 х 10 с 20 кг
Изтласкване на лост от лег 3 х 10 (20 кг лост)
Пробвах две машини за гърди и гръб 3х10 с 20 кг на едната и 40 на другата, обаче нямам идея как се казват машините. Едната е подобна на пек-дек с избутване на тежестта напред като ръцете се изправят и събират, а другата е с издърпване, като дръжките могат да се вървят и се променя акцента гръб/гърди/рамена, но всичките се натоварват така или иначе.
Завърших с 13 минути средноинтензивно кардио. Имах енергия за още, но краката ми имаха друго мнение по въпроса. :D

16.05.14
18:37

Храната дотук:

8 сутринта преди тренировката - половин малка ябълка
след тренировка - кафе със сметана
1 час след тренировката 100 гр извара + 50 гр кафяв ориз
обяд към 14:00 - салата домати и краставици със зехтин, изядох си остатъците от храната от вчера: 2-3 по-големи дробчета, 1 хапка свинско, печени зеленчуци около 50-60 гр
18:00 - направих страхотно кремче от заквасена сметана (100 гр), 200 мл. вода, 2 бр авокадо, 5 къпини и 3 ягоди, 1 ч.л. какао на прах, всичко в блендера. Ядохме 3 момичета и остана поне за още 3 пъти :D

Дотук надали имам повече от 700-800 калории, ще хапна към 7 преди РД-то 2 яйца и броколи около 150 гр. Съвкартирантката ми ще прави фитнес секция на РД-то - пилешки хапки, хапки с различни видове сиренца и доматчета. :D Как да не я обичам <3

17.05.14
21:48

Така, снощи мина сравнително добре - моцарела, 2-3 хапки ементал, доматчета, 2-3 хапки пилешко. Настоя да хапна малко торта, изядох 2-3 хапки, стана ми  страшно гадно на стомаха. :/ Съжалих 100 пъти, че я кусах. Само дето си минах въглехидратите. :D Това ми е първата торта от... 7-8 месеца? Може би повече, дори не си спомням кога за последно съм яла торта. Май беше в САЩ. Днес ядох чак в 3 следобед, което не беше хубаво, ама не можех да си пъхна нищо в коремчето.

Равносметката за днес:
3 яйца, 2 домата
около 150 гр свинско, 120-130 гр варени броколи
2 вилици кафяв ориз омесен със 150 гр извара
15-20 гр масло
Изядох 3-4 лъжици от кремчето от авокадо, заквасена сметана, къпини
4 кафета с общо 6 сметани по 10 гр :/

Ще почна да отчитам калории и гр въглехидрати.

Калории: около 1500
Въглехидрати: под 40 гр

Мнението беше редактирано от Karma на 17.05.14 21:49.

18.05.14
18:04

Днес станах, пих гигантско кафе с 2 сметани, след това си направих още едно, което продължавам да пия докато работя. :D
12:00 - пилешко около 100-130 гр (домързя ме да го притегля), 2 домата, 1 краставица
15:00 - 3 вилици кафяв ориз със 150 гр извара
17:40 - 70-80 гр заквасена сметана с 40 гр къпини
Към 20 часа ще вечерям 3 варени яйца, 20 гр масло и краставица

Калории: около 1600
Въглехидрати: около 35 гр

Следващата седмица ще се постарая да сваля въглехидратите до 30 гр, за да видя ще се отрази ли върху отслабването. Чудя се дали да не се премеря утре сутринта и да видя след 2 седмици 30 гр въглехидрати как ми се отразяват. Надявам се да не трябва да сваля до 20 гр, че в момента менюто ми много ми харесва. :D

18.05.14
23:35

Днес пак ще пропусна тренировка, защото не съм в състояние да тренирам :( Утре надали ще съм много по-добре, така че вероятно ще правя бицепс, трицепс и повечко кардио.

Иначе да се похваля - 1 см от дупето е паднал! (sun) (party) Остават още 7 см до първата цел. :D По бедрата също имам загубени мазнинки и така. Много съм щастлива. ^^

19.05.14
22:49

Хранене:

10 часа: 2 варени яйца и 20-30 гр масло
11:30 кафе със сметана и канела
13:30 до 14:30 си хапвах 100 гр извара с 2 лъжици кафяв ориз, Джолан около 50-60 гр и салата от домати, краставици и марула
16:00 десет ягодки и едно кафе със сметана
18:30 джолан 100 гр със салатка от домати и краставици
20:00 протеинов шейк, бях на кафе, така че шейкът си беше с прясно мляко, но по-добър вариант е от всичко друго в менюто. Още им се кефя, че изобщо предлагат протеинов шейк. :D

Тренировка:
10 минути загрявка крос тренажор
20-минутна скучна тренировка за бицепс и трицепс с някакви смешни тежести
30 минути крос тренажор

Калориите май са ми малко днес, така че след малко ще хапна едно авокадо и малко масло или нещо такова.

20.05.14
00:16

Хмм, попаднах на интересна статия за Fat Fasting. Общо взето си на 1000 калории, 900 от които са мазнини. Прави се около седмица. Идеята зад целия режим е, че реално слагаш въглехидратите на 0, нивата на инсулин са стабилизирани и това е перфектната среда за горене на мазнини. За хора, които са в застой с ВМ НВД. Чудя се дали да не опитам следващата седмица това чудо, след като ми свършат къпинките. ^^ Малко ме е страх да не загубя много мускулна маса, а и на 1000 калории не знам дали ще мога да тренирам като хората. Но мога да пробвам 2 дни да видя как ми се отразява. Някой да си е правил подобни експерименти?

Мнението беше редактирано от Karma на 20.05.14 00:25.

20.05.14
18:28

20.05.2014

10 минути крос тренажор загрявка, малко разтягане
избутване на тежест назад с 1 крак (нямам идея как се казва машината, някакъв вид лег преса предполагам) - 3 х 8 с 30 кг на всеки крак
клек с щанга 3х10 с 25 кг
сумо клек 3 х 8 с 25 кг
гоблет клек 12 броя с 15 кг
лег преса от тези, които се изтласкваш нагоре 3 х 10 с 35, 40, 45 кг
вертикална лег преса - 3х10 с 40 кг (по-малко от обикновено, защото я правих възможно най-дълбоко и достатъчно си натоварваше)
2 серии на абдуктор и аддуктор машина с 30 кг, като цяло избягвам толкова изолирани упражнения, реших просто да видя какво е положението там :D
опитах и малко напади, но нещо не мога да балансирам добре, оттам не мога да се съсредоточа над самото упражнение и да увеличавам тежестите, ами гледам да не залитам. По-добре ми е като ги правя на пътеката в движение, там искаш, не искаш балансираш :D
Към края взе да ме боли много коляното, така че направих само 15 минути монотонно кардио

Храната:
Авокадо и полововина, запечени с 2 жълтъка и 1 белтък (просто защото яйцата бяха прекалено големи и белтъкът падаше :D)
100 гр заквасена сметана с 40 гр къпини
Салата от зелена и червена маруля, 120 гр извара, 40 гр пилешко, 30 гр кафяв ориз
2 кафета с 4 сметани и канела

Към 8 ще хапна малко извара и масло сигурно

20.05.14
19:46

Защо просто не правиш традиционния фаст?

20.05.14
20:00

Какво имаш предвид под традиционен фаст? :D На високомазнинен режим съм, т.е. набавям си енергия от мазнини, а не въглехидрати. За кетонния режим това е традиционен фаст :D

Мнението беше редактирано от Karma на 20.05.14 20:01.

20.05.14
22:23

http://www.bb-team.org/articles/3992_periodichno-gladuvane-intermittent-fasting

21.05.14
01:33

Чела съм, че е крайно безсмислено за хора на под 10% въглехидрати (че и 20-30), защото дните на хранене изискват поне балансиран прием на въглехидрати, за да се запълни липсата на гликоген. Затова казах, че тоя фаст дето споменах е традиционният за моя режим на хранене. Ако вдигна въглехидратите, било то и след 3 дни глад, веднага ще почна да трупам мазнини.

Мнението беше редактирано от Karma на 21.05.14 02:10.

21.05.14
18:46

Днес е голяма мъка. :/ Снощи към 11 вечерта пих един редбул без захар, че имах страшно много работа по дипломната, работих до 2 и половина-3 през нощта, после заспах чак към 4 и нещо... В 7 почнах да се събуждам, абе трагедия. Станах, почнах пак да работя и изпих 3 кафета междувременно. Оттам яденето ми тръгна лошо :D В 12 изядох 2 яйца и 1 печено авокадо, към 4 ядох някакво гигантско кюфте или по-скоро пържола, не съм съвсем сигурна, просто нямах желание да си готвя сама и взех каквото имаше. В 18:30 хапнах 120 гр заквасена сметана с 40 гр къпини и канела. Дотук със сметаните за кафе не съм направила повече от 1000 калории. Ще тренирам към 9, така че като се прибера ще хапна още 2 яйца, 20 гр масло и 1 авокадо, та да направя едно 1400-1500 калории. Пак ще се пие редбул. :/ Дано не ми повлияе много на резултатите. На 30-ти имам предварително гледане на дипломната, на което ще се решава кой ще бъде допуснат до защитата на 16-ти юни, та дотогава няма много-много да се спи. Аз всъщност май не съм споменавала - уча в Национална художествена академия, последна година специалност “Рекламен дизайн”. Дипломната ми е детска образователна изложба, пространството е трите зали на Софийска градска галерия: разработвам цялото пространство от архитектурни чертежи до инфографики по стените и какво ли още не + графични материали + 3D визуализация на цялото нещо + макет. Та това (без макета) трябва да го свърша в следващата седмица. Предвиждам ставане от компютъра само за фитнес и храна. :/

Хубавото е, че днес си купих йохимбин - чух много добри отзиви и почвам да го пия. ^^

Мнението беше редактирано от Karma на 21.05.14 18:46.

24.05.14
18:05

Много работа тея дни, направо луднах. :X Накратко да дам отчет за предните 3 дни. :D
Храненето онези ден беше огретен с броколи, печени зеленчуци, извара, 40 гр къпини, 200мл кисело мляко, 3 домата, масло около 20-30 гр, малко свинско. Вчера свинско, домати, масло, извара, къпини, кисело мляко. Днес пилешко, домати, някакви пикантни кюфтета ядох на обед, 20 гр масло, ще вечерям още пилешко и ще пия един протеинов шейк с вода, заквасена сметана и къпини след тренировката. Калориите ми и трите дни не надвишават 1600, въглехидратите са под 40 гр.  Макар че в деня с броколите и печените зеленчуци може да съм стигнала 40-45. И трите дни тренирах, ама вече няма смисъл да ги описвам, само да се похваля, че тяга вече правя с 30 кг! ^^ Следващата седмица ще пробвам 35!

25.05.14
13:40

Снощи правих само кардио - 20 минути крос тренажор, не лоша интензивност :D Правих си някакви интервали, но не съм ги следяла.
След това 15 минути пътека - 5 спринта по 30 секунди с около 60 секунди вървене, след което правих напади в движение на бавна скорост.

Днес:
9 минути загрявка крос тренажор
Гребане с щанга от наклон напред (надхват) 3 х 10 с 20 кг
Мъртва тяга 3 х 10 с 30 кг
Навеждане с дълбели по 10 кг във всяка ръка 3 х 10
Мечка 5 повторения с 30 кг, 3 х 6 с 25 кг
Преден суинг с 15 кг 3 х 10
Хиперекстензии 3 х 10 с 10 кг
Някаква машина за гръб, рамене и гърди :D 3 х 8 с 15 кг
Правих си някакви малки модифицирани упражнения, които помня от кратките си двуседмични периоди на Insanity - например между сериите с навеждането с дъмбели “пружинирах” в много дълбок клек с единия дъмбел (в Insanity не е много дълбок и е без тежест). Ей така, да се натоваря повечко. Лееше се пот, доволна съм. :D
Завърших тренировката с 18 минути пътека - 12 ходене по много висок наклон, малко свалих наклона след това и направих 4 интервала с бягане по 40-50 секунди.

Мнението беше редактирано от Karma на 25.05.14 13:42.

28.05.14
09:26

Бърз отчет и излитам по задачи :/ Още 2 седмици ще е така.

Храната вчера: 5 яйца, 30 гр масло, печен патладжан с извара, 1 портокал, 1 протеинов шейк с малко кисело мляко, краставица, половин авокадо, 15 сладки маслини
Тренировката беше крака и дупе и се довърших както винаги, днес едвам се движа. На фитнес ще ходя чак вечерта.

30.05.14
22:59

Храна:
6 яйца
30 гр масло
около 80 гр заквасена сметана с 30 гр къпини
10 сладки маслини
1 домат
протеинов шейк с кисело мляко и малко какао
4-5 сурови орехи
1 печен патладжан

Липсата на сън и недостатъчното храна със сигурност ми се отразяват на тренировките, нямам достатъчно енергия и всичко ме боли. :/ Днес поне добре хапнах, надявам се утре сутринта да мога да тренирам по-добре от днес, макар че направих хубаво кардио.

31.05.14
20:07

Днес малко се изложих откъм храна, ама то аз си го позволих де. Даже не изпитвам и угризения. :D Взех си сладолед със стевия, 300 гр 150 калории, 18 гр въглехидрати. Все пак май не съм си минала 40 гр въглехидрати за деня, което ми е най-важното принципно. Дипломната поне е почти към своя край (остават 10 страници текстова част и малко от графичните материали и 3D перспективи да rend-на). ^^ После се отдавам месец и половина само на тренировки и плаж.

Храна:
1 малко панирано пилешко филе със сусам
1 пилешка пържола
голяма салата с маруля и краставици
20 гр масло
300 гр сладолед със стевия
10-15 фъстъка
печени тиквички с млечен сос - 3-4 хапки съм изяла, оставих си ги за утре
4 яйца
2 домата

Днес ще работя до късно и няма да тренирам, така че макар калориите да са ми малко, ще ги оставя да са по-малко от обикновено. Утре ще си наваксам и с тренировката, и с храненето ^^

Мнението беше редактирано от Karma на 31.05.14 20:08.

03.06.14
22:29

Днес без тренировка. Оня ден вдигнах килограмите за тяга на 35 ^^ Вчера правих само кардио - крос тренажор 30 минути със средна към висока интензивност.

Храната днес беше:

4 яйца
20 гр масло
1 пилешка пържола
2 големи салати с маруля и краставици
200 гр моцарела
кафе със сметана

Около 1400 калории съм направила днес, повечко ми дойде протеинът, но това е от моцарелата. Тея дни мисля малко да разнообразя и с млечни, тук-там някоя сурова ядка, ще си сваря кафяв ориз да ям по 20-30 гр всеки ден в следващите 4 дни. Сантиметрите не са мръднали 2 седмици така или иначе, поне може да накарам тялото да се успокои, че е спряло строгата диета. И после пак да мина само на месо, яйца и салати. :D Не знам дали ще ми се получи, но така или иначе не свалям. :/

Мнението беше редактирано от Karma на 03.06.14 22:30.

11.06.14
10:46

Олеее, днес се прибрах за 2-3 дни в Бургас преди защитата и реших да се притегля. 63.6! ^^ Много съм щастливаааа ^^ 3 месеца не мръднах и сега изведнъж 3 кг!

21.06.14
19:51

Здравейте на всички, малко нямах време напоследък да давам отчети. Накратко: дипломирах се успешно с отличен, имаше бая нерви и след самото дипломиране, но утре си заминавам и оставям всичко тук. :D Сега е време да се отдам отново на фитнес и стриктно хранене ^^ - не, че съм си позволявала кой знае колко, но 1-2 питиета да се почерпим с колежки, 1-2 шепи фъстъци, 2-3 бонбона пак да се черпим и вече се чувствам страшно зле. Почти пред депресия съм :D Но утре се прибирам в Бургас и започвам яко помпане :D Новите ми краткосрочни цели са до края на Юли да сваля 3 кг мазнина. Абсолютно достижими цели, стига тялото да не почне да се инати, но имайки предвид каква хубава почивка си ударих, съмнявам се. Молете се да мога да вдигна щангата утре, че не съм тренирала от седмица :D

Мнението беше редактирано от Karma на 21.06.14 19:53.

23.06.14
21:33

Днес без фитнес - почнах Focus T25. Мисля за месец да го комбинирам със спринтове и 4 пъти тренировки с тежести. Утре - гръб ^^

Храна:

3 варени яйца
2 домата
25 гр масло
2 кафета с 3 сметани общо
едно чокофредо :S нямам идея какви въглехидрати е, но все не може да съм стигнала 20-30 гр
сирене около 100 гр
3-4 резенчета луканков салам
1 протеиново барче (14 гр въглехидрати)

За утре съм си накупила спанак, броколи, свински пържолки и авокадо - нямам търпение да стане време за готвене :D

24.06.14
18:46

Здрасти,

И аз се зарибих по FocusT25 наскоро (а и си припомних, че и форума на бб-теам също е зарибяващ :P), само че правя тренировките 2пъти седмично, като комбинирам с 2 дни тичане, 1 плуване и 1 йога... само и хранителния режим трябва да оправя...

Ще те следя, интересно ми е в твоята конфигурация какъв ще е прогреса :)

Аз почнах преди 3 седмици - 1вата правих Speed 1.0, втората - Cardio и сега третата - Core Cardio.
Преди 1-2 години следвах и Insanity програмата - прилично мазнини загубих за около 2 месца, но качих 2-3 см. в талията и гърба.. и се отказах от нея...

24.06.14
21:15

От Insanity си качил/а? :O Извинявай, но не разбрах пол от написаното. :D Иначе си оправи задължително храненето, защото без него всичко друго е безсмислено. Аз вчера правих Тotal body circuit, днес Lower focus cardio - малко ги разменям от препоръките, ама следващата седмица ще ги наредя както си трябва.

Днес хапнах:
3 варени яйца с 20 гр масло
3 домата
свинско около 120-130 гр
след малко ще изям едно авокадо

Беше ме ударила малка депресия и в по-голямата част от деня не успях да се храня като хората. :/

Мнението беше редактирано от Karma на 24.06.14 21:21.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1