13.05.14
23:41
Здравейте колеги. Интересува ме дали вършат някаква работа Fat Burner-ите, дето ги продават в Kaufland, Billa… Тренирам на лостове, спазвам хранителен режим и виждам ефекет, но винаги съм имал “дебела кожа”, не знам дали има такова понятие, но така най-добре мога да го обясня. Виждат ми се вените, но не изпъкват. Как мислите, имам ли нужда от подобни препарати и дали са качествени горепосочените
14.05.14
08:44
Най-вероятно продуктите в тези магазини не са качествени.Щом спазваш хранителен режим и има ефект продължавай.Дебела кожа = подкожна мазнина :)
14.05.14
09:39
Не се набутвай да си вземаш добавки от Била и други таквиа магазини. Преди доста време, когато бях по-неопитен съм си купувал - няма смисъл. Ако нямаш достатъчно пари за качествени суплементи, по-добре инвестирай в храна.
14.05.14
19:09
Използвах “дебела кожа”, защото като стегна бицепса примерно, има само кожа върху него. Благодаря за дадените мнения, ще продължа да си тренирам на лостовете, ще вкарам спринтове и ще продължа да си спазвам хранителния режим. Успехи и на вас! :)
10.06.14
14:14
Човек, има няколко марки на пазара и край. Тези боклуци по маркетите чеп за зеле не стават. Както са казали немците: “Ако е , да е”
Препоръчвам ти ако си купуваш фет бърбър си вземи просто Animal cuts или Black Fire na Pure Nutrition. I dvete съм ги пробвал и работят мега добре.
Аи , успех