Можем ли да заменим C4 cellucour с L-Tyrosine i Beta Alanin по-отделно закупени?

14.05.14
22:41

Здравейте,

Преди месец някъде си купих C4 Cellucor Extreme и останах страшно доволен от него, защото промени коренно тренировките ми. Увеличи ми страшно много силата, подобри ми фокуса и ми намали значително стреса. Също така да добавя, че го приемах с Muscle Pharm Creatine матрица, което също допринесе за големите резултати. Като казвам големи резултати не споменавам качване на маса и килограми, говоря за извличане на максималното от тренировката с нереално напомпване и да според мен до някъде и мускулатурата ми се разви доста. ДА! Страхотен продукт, но ако вземаш минимум 2 дози от него, защото съставките му в него не са много големи, което излиза много скъпо. Така минавам директно на въпроса.. Мога ли вместо да си купувам бустера, да си взема най-важните му съставки отделно и да имам същите ефекти, дори и по-добри, като се има на предвид, че по-отделно купени мога да слагам по по-големи дози от тези в бустера. Под съставки имам предвид Beta Alanine, L-Tyrosine и пак да си пия MP creatina заедно с тях. Понеже ми беше интересно какво точно в този продукт ме караше и стимулираше така да тренирам, си направих труда да изуча малко тези съставки и разбрах, че точно те оказваха такова влияние.( може и да пропускам някоя съставка, не съм голям специалист, именно за това пускам тази тема)

Знам, че няма къде другаде да се обърна и да подхвърля този въпрос очаквайки да получа достоверна информация, освен тука, затова ще сам ви много благодарен да изкажете мнения и да ме просветлите малко повече.

Темата беше редактирана от Petko Tsikov на 15.05.14 00:41.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1