20.05.14
15:48
Здравейте,от една седмица съм запален по НВД,тренирам кардио през ден и приемам по 2 пакетчета дневно Анимал Кътс.Едното сутрин на гладно,40 минути преди тренировка,а другото в следобедните часове,поне час и половина след ядене.Пазя режима с цел сваляне на килограми защото по мое мнение имам 10 излишни,не чистя 1 или 2 килограма.След изчисленията,които стриктно направих,получените ми дневни калории са 2548.Кардио тренировките ми са елиптикал 40-45 минути,след 2 дни тичане 30-40 минути,и така се повтарят.Гледам до колкото е възможно да се храня през 2 часа,но калорийте никак не ми достигат.Ето го и дневният прием на храна:
09:00ч. протеинов шейк(суроватка)
11:00ч. 3 яйца със салата
13:00ч. 250-300 гр. извара със салата
16:00ч. консерва риба тон със салата
18:00ч. 200 гр. свинско филе на скара + салата
20:00ч. 2 кофички кисело мляко 2 %
22:00ч. протеинов шейк
На всяко едно хранене,без първото и последните две слагам обилно количество зехтин,а към салатите добавям маслини.
Моля някой компетентен да се изрази и по възможност да корегира режимът ми с цел по-добър резултат
Модерация: Мнение без връзка с темата!
Хайде де...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.05.14 18:45.
20.05.14
18:41
Няма нито една причина да се храниш през 2 часа.
Напротив - това носи по-скоро негативи, отколкото полза.
Имам странното усещане, че това не е НВД - количеството на въглехидратите може би не отговаря на този протокол. Много е вероятно белтъчините да са повече, а мазнините - по-малко от необходимото. Последното се потвърждава и от глада, за който намекваш. Не мога да бъда конкретен, защото не си представил достатъчно данни за теб и храната.