От къде да започна ?

20.05.14
23:41

Здравейте значи ще го кажа така ходя на фитнес от 17.01.2014 а досега никаква промяна тежа 81кг на 14 години съм (все още не съм но на 6 юни правя 14) досега не ползвах никаква програма просто правих кардио по 10,20 минути на пътечката за бягане като я настройвах на 8,9 а като се изморя на 7,2 и бягах в продължение на 20 минути после отивах да дигам гирички от 4,5 кг по като правех 1 серия от 60 пати после каквото ми падне и просто не знам откъде да започна за хранителен режим въобще не държа диети и тн ям каквото ми падне... та ако може някои от напредналите да ми даде някаква тренировъчна програма която да ми подхожда и да ми каже горе долу какво да ям през седмицата... защото ако продължавам така никога няма да направя мечтаното тяло горе долу това съм аз в момента Аз #1,Аз #2, Аз #3 а и забравих да спомена висок съм 1.65 така очаквам някои да ми помогне...
всъщо така да добавя че мога да отделям 2 или 3 часа в фитнеса през цялата седмица.... а и имам един въпрос таи като гледах в Интернет мотивиращи видеота се натъкнах на това Wow  и си викам както ся съм 81кг и някои ми предостави програма и хранителен режим и стигна някъде 60-65кг дали ше ми увисне кожата като тоя ???
Моля ако имам правописни грешки модераторите да ги оправят тъй като бързах...

Темата беше редактирана от mr.shishko на 20.05.14 23:42.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1