Как да пия Креатина ?

^S

14.06.05
19:36

значи на 16 съм ... тежа 57 кг !
и искам да ви питам как трябва да пия креатина ?
преди или след тренировка ?
и по колко пъти на ден , и по колко грама ?
плс помогнете ми !

NE

14.06.05
19:40

Ох братлееее има 12376128361932 теми по тоя въпрос.....има и инфо в сайта———> тук прочети го прочети и мненията по форума и действай! Успех!

^S

14.06.05
20:03

ми брат от днес съм във форума ... !

NE

14.06.05
21:07

Е хубаво , няма да се караме сега... :D , но все пак можеше да хвърлиш едно око , то в тая секция всяка втора тема е за креатина :shock:

SN

14.06.05
21:31

[quote author=”^Sp1r{}^”]значи на 16 съм ... тежа 57 кг !
и искам да ви питам как трябва да пия креатина ?
преди или след тренировка ?
и по колко пъти на ден , и по колко грама ?
плс помогнете ми !

първо си купи креатина и после питай...а и освен това в магазина ще ти кажат как да го пиеш стига да ги питаш...ако искаш мога да ти препоръчам креатин

^S

14.06.05
21:34

купил съм си креатина !
ама от магазин , който не е специалнно само за фитнес неща...
и там нищо не могат да ми кажат !

NE

14.06.05
23:11

На опаковката пише как се пие , ако не можеш да четеш , дай на някой да ти го прочете :)

SN

15.06.05
16:05

[quote author=“ne`mi`puka”]На опаковката пише как се пие , ако не можеш да четеш , дай на някой да ти го прочете :)

пък ще видим колко ще му върнем от креатина  :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1