Високо кръвно от Cellucore C4

Добър ден, пия Ц4 от близо седмица и вчера кравното ми скочи до 155 на 90. Още ме боли много главата и ми се вие свят. На някой случвало ли му се е до сега и как да смъкна кравното? Помощ.

Предлагам ти да не нахалстваш.
Една тема, публикувана в правилния раздел, е съвсем достатъчна.

Кой е казал, че азотните предтренировъчни продукти са безопасни добавки?
Не си изяснил нужното, за да ти се даде адекватен отговор. Четеш тази тема и изясняваме случая.

25.05.14
20:49

Явно страдаш от високо/ ниско кръвно. По принцип когато не взимаш бустера колко ти е кръвното налягане?
По- добре спри с азотния бустер. Иначе да не си прекалил и с дозата.

За първи път когато пих бустер кръвното ми се “размести” не мога да кажа колко, защото не помня. Помня, че имах световъртеж, треперене и какво ли още не. Когато обаче намалих дозата и всичко се оправи. Съвета ми е да пробваш с намален грамаж - ако пак ти става така просто го спри. Поздрави!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1