25.05.14
16:56
Здравейте.
Минавам директно на ‘’проблема’’ - не мога да се справя с мазнините по корема и талията. Тренирам от близо 2 месеца редовно, но не виждам резултати. Не очаквам светкавични такива, но имам да топя съвсем малко, а до сега не съм забелязала дори минимална разлика. 162см/49 кг. Опитвам да се храня здравословно. Не ям пържени храни, сладко, газирано. Давам примерно меню, за да добиете представа. Закуска: обикновено 2 филийки пълнозърнест хляб + салата (слатам зехтин и маслини); Обяд: Пилешко месо/печена риба/нещо с картофи/ориз/пържолки с сметана и маслини.. Вечеря: в повечето случаи - като обяда + салата; Между храненията - някакъв плод. Понякога хапвам ядки. Тренирам сутрин на гладно - 15 мин. Hiit като редувам 2 мин. спринт(10 скорост) с 1 мин. бавно бягане(6 ск). Упражненията ги правя по-късно през деня. Старая се да тр. цялото тяло. За корем: 3х20 къси коремни преси за горната част и 3х20 повдигане на краката от легнало положение. Другите упр.: за ръце с гирички, глутеус мост, клекове с 7кг.(за сега мога само толкова).Тренирам всеки ден. Ако съм изпуснала нещо ще го допълня. Благодаря предварително.
25.05.14
22:03
Оправи храненето :)
26.05.14
08:25
Като за начало приемаш бая въглехидрати, а комбинацията от картофи и свинско със сметана, надявам се не очакваш да ти стопи корема:)
Ама аз не ги ям всички наведнъж. Примерно днес обяда ще ми е картофено пюре + салата, вечерята също. Утре - нещо включващо месо. Надявам се, че ме разбра. Като цяло се опитвам да си набавям от всички в-ва, но явно бъркам някъде.
Както Ади каза, за да се изчиситш от тези мазнини трябва да намалиш въглехидратите доста. Което означава да ядеш цял ден протеини+мазнини и само на обяд примерно да включиш малко ориз/картофи/плод/овес или друго, а не на всяко ядене и особено пък не за вечеря.
Аз съм със същите мерки като твоите и с абсолютно същия проблем и единствените въглехидрати, които ям, са 30гр овес или плод след тренировка с протеина. Плодовете също имат въглехидрати и ги брой, защото между храненията да ядеш плодове не е най-оптималният вариант за чистене на мазнини. Или поне аз така ги виждам нещата. (:
Мнението беше редактирано от maggie на 26.05.14 13:20.