Готови продукти или лесни за приготвяне ястия с цел отслабване

Здравейте, първо искам да се извиня, ако темата ми не е в подходящия раздел.

Момче на 20 години съм, 181см около 90 килограма. В момента графика ми налага да си лягам около 3-5 сутринта и да ставам между 11 и 2 на обяд. Съответно първото ми хранене е около 14-15 часа̀ и се състои в един-два сандвича (обикновено шунка или салам с кашкавал). Вечерям около 21 часа̀ и това е единствения момент, в който мога и ям домашна храна. Следващото ми хранене обикновено е около 1-2 през нощта и се състои в кроасан или нещо подобно.

В момента нямам време за фитнес, но от скоро започнах да тренирам в домашни условия през ден-два. Не съм от най-най-начинаещите - мога да се набера 4-5 пъти, да направя 30 лицеви, бицепсово сгъване 3х10 с 10кг. Разполагам с 1 дъмбел и лост вкъщи. През последния месец ми се отвориха няколко възможности да карам колело - 107км общо от 13 май насам.

Въпроса ми е какво мога да направя по въпроса с храненето. Трябва ми или нещо готово, или изключително бързо за приготвяне, цената не е от особено значение. Мислех си за някакви консерви, но не знам колко са качествени. Всякакви препоръки са добре дошли.

Послепис: Нямам нищо против и хранителните добавки, ако приема на такива е уместен в моя случай.

Темата беше редактирана от imanocikadatugotocimvmest на 28.05.14 17:36.

28.05.14
17:41

Всичко е дисциплина, приятелю. Ставам в 7 и лягам в 24 часа, тренирам двуразово и ходя на работа. Винаги съм с кутиите с храната и докато не си сготвя не си лягам... Салата и месо в кутии и така.
Както беше писала една позната наскоро - Ебаси, всички жени носят гримове и парфюми в дамските си чанти, аз нося кюфтета и риба :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1