Съвет за избор на хранителни добавки

29.05.14
12:23

Здравейте колеги необходима ми е малко компетентна информация от ваша страна.
Случаят е следният тренирам Кик Бокс - 3 пъти седмично като тренировките са доста динамични и изтощителни , посещавам и 3 пъти фитнес залата , почивам единствено в Неделя. Старая  се да спазвам хранителен режим макар и не много строг , почивам активно и единствената хранителна добавка която приемам е суроватъчен протеин whey gold standart на Optium Nutrition 90 гр. дневно .
Чувствам че съм  много далеч от необходимото възстановяване , дори се чувствам преуморен .

Въпросът ми е какви добавки други трябва да прибавя в менюто за необходимият резултат

Търсиш решение на проблема в доста погрешна посока.
Сам виждаш, че 3-те дози протеин не вършат работа и продължаваш да търсиш добавки...

Моите съвети:
(1) оправи храненето
(2) увеличи съня и го разположи оптимално в денонощието

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1