Проблем с простатата

Темата е заключена.

Здравейте съфорумци, ето го и моят проблем който според мен е доста сериозен. Преди около месец се лекувах от цистит и възпаление на простатата, лечението мина успешно, но нито един от тримата лекари при които ходих не можа да ми каже дали да продължа да тренирам или не. Двама казват, че няма проблем, но третият казва, че трябва да спра за доста дълъг период от време,а не ми се иска, за да не загубя постигнатото. Лошото е, че се появява една лека болка в тестисите която според лекарите трябваше да мине, но вече доста време не минава. Не съм пил никакви стероиди и тъкмо ммислех да направя един цикъл с стромба и анавар и се появи този проблем. Та въпроса ми е, ще се увреди ли простатата ако продължа да тренирам  и ще навреди ли химията ако започна да я взимам? Благодаря предварително.

Модерация: Непозволено съдържание! Моля, спазвайте правилата на форума!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 29.05.14 13:25.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1