29.05.14
14:47
Здравейте,
реших да започна да водя дневник тук, тъй като е крайно време да взема нещата в свой ръце и да постигна отдавна желаните резултати в изграждането на по-здравословен и активен в спортно отношение живот. Смятам, че дневника ще послужи за мотивация в това да проявя повече постоянство,но на първо място ще получа полезни съвети, за това какво и как трябва да подобря, за да получа резултатите, които искам. А какви са те?
На 24 години съм за момента живея в чужбина, видока съм 1,53 м и тежа 70 кг. Знам, доста над нормалното за моята височина! Искам да достигна тегло от не по-малко от 48 кг. и се надявам да съм достатъчно лека и силна, за да мога да практикувам street fitness и calasthenics. Не мога да се определя като прекалено спортно активна личност, но в никакъв случай не водя заседнал начин на живот. Дългите разходки са дългогодишна част от ежедневието ми, когато имам възможност и желание отделям време за колоездене, плуване и други спортни дейности (волейбол, скачане на въже, йога и т.н.). Основен проблем е непостоянството и загубата на мотивация на моменти. Тъй като с преместването ми в чужбина сложих началото на нова глава от живота считам влизането ми във форма за част от израстването ми като личност и създаването на по-добра версия на себе си. За момента съм спряла цигарите от 6 месеца и съм свела консумацията на алкохол драстично (2-3 бири седмично... с тенденция да се спре). Смятам да започна ниско въглехидратен режим на хранене от началото на юни, 2014г., не съм фен на фитнес залите предпочитам да тренирам в домашни условия освен това имам фитнес оборудване вкъщи. Тренировките, които смятам да започна са HIIT , смятам да използвам някой от предложените в youtube канала на Fitness Blender.
Това е от мен за сега!
Начало и update на профила (1 юни 2014г.)
Темата беше редактирана от Ели Василева на 29.05.14 14:55.
03.06.14
00:18
Ден 1ви (1.06.2014)
Закуска : Банан - 9:30
Безкофейново кафе с мляко
Обяд: Гъбена супа - 12:30
Вечеря: Пилешки шишчета със зеленчуци на скара- 22:00
Загряване преди тренировката - 5 мин
Тренировка интервална: Бърпи, jumping jack, лицеви опори, mountain climber, коремни преси, планк. - 20-25 мин
Разтягане на края на тренировката - 5-10 мин
{23:30}
Ден 2ри (2.06.2014)
Закуска: Банан - 8:30
Обяд: Омлет (3 яйца) с гъби и резен бекон - 13:00
Вечеря: Омлет (4 яйца) със салата от домати, пресен лук, фета сирене - 17:30
Загряване преди тренировка - 5 мин
Тренировка: https://www.youtube.com/watch?v=6dhO7S7_DW0
Разтягане на края на треноровката - 5-10 мин
{21:30}