Кокоши трън

BE

31.05.14
20:02

Здравейте!
Можете ли да ми дадете някакви изпитани съвети за лечението на кокоши трън?Имам и на 2-тата крака пробвах с горене,но нищо не става и затова питам ако някой е имал и може да ми даде съвет.
На единия крак имам към 8 на другия само 1.Боли адски много.Два пъти бях да ми ги горят,но за сега нищо.

Carbohydrate

31.05.14
20:35

Аз имах отдавна. Помогна ми едно, като лак за ногти, със същата четцица. Мажеш, чакаш 15 мин. и го отлепяш в банята, след накисване. Ше го кажа с български думи, незнам как се пише, но в аптеките го знаят. Корн ремувинг ликуид. Или нещо подобно на това лекарство. Премахва се за 2,3 мазания. С горене не става на краката, щото е като капса корав ))

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 31.05.14 20:36.

31.05.14
22:48

казано от Carbohydrate на 31.05.14, 20:35:

Аз имах отдавна. Помогна ми едно, като лак за ногти, със същата четцица. Мажеш, чакаш 15 мин. и го отлепяш в банята, след накисване. Ше го кажа с български думи, незнам как се пише, но в аптеките го знаят. Корн ремувинг ликуид. Или нещо подобно на това лекарство. Премахва се за 2,3 мазания. С горене не става на краката, щото е като капса корав ))

Въпросното мазило е на Шол, продава се в аптеките.

01.06.14
01:55

Ето  http://magazin-zdrave.com/product.php?id_product=19 това е доста добро

BE

01.06.14
12:12

Мерси за предложения,но тези лепенки ги пробвах и нямаше никакъв ефект.

Carbohydrate

01.06.14
12:32

corn removing liquid така се казваше, копирай го в гугл. Шишенце с четчица като лак за ногти...помага 100%. Това е един вид киселина. Намазваш го и чакаш 15-30 минути май беше, после го накисваш в банята. Става като мазол, безчувствено и го откъсваш, кото мъртъв мазол. Не боли, само е неприятно малко. Това си спомням. Един приятил ми го даде, от Англия и беше с минал срок на годност, но пак помогна.

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 01.06.14 12:40.

02.06.14
17:53

Тези лепенки на Scholl не помагат. На майка ми периодично и излиза кокоши трън и го лекува с едни други лепенки, но не знам как се казват. Китайски са, в аптеките се продават на бройка, 60-70ст. е бройката... има и едни турски, туба мисля, че се казваха, но те се намират доста трудно... от тези китайските използва една лепенка и за няколко часа всичко се маха :) Не боли, не щипе .. изобщо не се усеща :)

На мен ми помогна киснене на краката в оцет по 10 мин. вечер и изплакване със смралика след кисненето. За период от 3 седмци изчезнаха напълно.

Успех -:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1