01.06.14
19:32
Здравейте, искам да изчистя излишните мазнини ... особено тези около корема ( и какви упражнения да правя за корем за да го изкарам имам обаче малко повече около долната част на корема) не знам колко % подкожни мазнини имам ... Ето как се храня
5:30 (сутринта) 200гр. Прясно мляко + Овесени ядки ( 4 супени лъжици ) + Ябълка или банан + 2 цели яйца
7:30 Банан,Ябълка или 40-50гр. орехи ( не знам колко точни взимам гледам да са малко)
9:30 Пилешко + салата (зеле+моркови) + малко варени картофи или ориз - 50гр ..
12:30 Пилешко +салата (зеле+моркови)+ малко варени картофи или ориз към 50-70гр може и половин филия пълнозърнест хляб
15:00 или 15:30 Пилешко + салата ( зеле + моркови ) ако имам останали варени картофи или ориз от предните яденета пак към 50гр
Ако тренировката ми идва към 7 преди това само една ябълка дори и да е по късно не ям нищо
Силова Тренировка ... +12-13 мин интензивно кардио (HIIT) ( гледам да ги правя понеделник сряда петак )
След силова Тренировка към 21 до 22 часа: Пилешко или риба тон или 5-6 само белтъците на яйцата + салата (домати+краставици) и ако имам извара ям и това е ...
ПО ГОРЕ ИЗБРОЕНИТЕ ЯДЕНЕТА С ПИЛЕШКО ИДВАТ ОТ ЦЯЛО ПИЛЕ КОЕТО ГО РАЗДЕЛЯМ ( ПРОСТО НЯМАМ ВРЕМЕ КОГА ДА КУПУВАМ ПИЛЕШКО ФИЛЕ И ДА ГО ПЕКА ) НАДЯВАМ СЕ НЕ Е ПРОБЛЕМ ... ПРИЕМАМ ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ ЗА ПРОМЯНА НА МЕНЮТО ИСКАМ ДА СЕ ИЗЧИСТЯ НО БЕЗ ДА ЗАГУБЯ МУСКУЛНА МАСА НЕ ЧЕ ИМАМ МНОГО НАПРАВЕНА ТАКАВА ДЕ НЯМАМ МНОГО СТАЖ В ФИТНЕСА ДАЖЕ ДА КАЖА Е МАЛКО А ДА И ДРУГОТО ВАЖНО НЕЩО Е ЕНДОМОРФ СЪМ ВСИЧКО МИ СЕ ЛЕПИ
А да и другото важно нещо не взимам нито протеин нито БЦАА нито каквата и да била друга хранителна добавка само с ядене
Искам да попитам ако чистя макарони на фурна може ли да се яде ? и ако да кога е най-удачно ...
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 01.06.14 21:43.
Поне да беше дал, малко информация за теб. Ръст,тегло,години и т.н. Също така е хубаво да си изчислиш, дневния прием на калории. Няма как да изчистиш мазнините си, само от корема.
Мнението беше редактирано от Рейнс на 01.06.14 20:04.
01.06.14
20:06
До сега не съм го изчислявал как да го направя и под колко калории трябва да падна на ден ? Иначе съм на 20 години 185-86 висок 83.5кг
Мнението беше редактирано от Божидар Божидаров на 01.06.14 20:06.
казано от Божидар Божидаров на 01.06.14, 20:06:
До сега не съм го изчислявал как да го направя и под колко калории трябва да падна на ден ? Иначе съм на 20 години 185-86 висок 83.5кг
Аз лично не виждам, какво имаш да чистиш? 84 кг. момче на 20 год. 185 см.? Колко килограма искаш да станеш? 60-70 кг.? :D Я недей се излага, по-добре започни да качваш мускулна маса, яки тренировки и ще видиш как ще стегнеш тялото си. Иначе, ако толкова държиш да сваляш, което не виждам никакъв смисъл , смяташ си дневния прием на калории по тази тема:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49744
01.06.14
20:15
До преди 2 седмици бях 86+ кила но бях омазнен исках да изчистя и да изкарам пресата зя лятото пък после отново щях да започна да се храня повече за покачване на мускулна маса но мисля че не ми се виждат плочките понеже нямам толкова много направени ... или може понеже има повече мазнини
До преди 1 година бях 102 кила след това си държах 97 ... и реших да започна да тренирам ходих 4 месеца на лостове тичах всеки ден свалих 17 кила след това започнах да ходя на фитнес да се храня здравословно и стигнах 86 ходих 2 месеца на фитнес след това спрях за 2 месеца понеже нямах възможност и сега отново ходя от 2 месеца + - ... не знам точно колко затова казах че нямам голям опит и искам да се консултирам с вас
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.06.14 21:42.