03.06.14
17:50
Здравейте от мен !
Нов съм тук :) От една седмица чета публикациите из форума, но на тема фитнес съм гол и бос и почти нищо не мога да разбера, даже се обърках сякаш още повече затова бих помолил за някакви насоки.
Нямам възможност да ходя на фитнес тъй като рано тръгвам на работа и се прибирам като вече фитнесите в моя град са затворени и затова след работа бягам, ходя да се набирам на лостове, скачам на въже и такива работи.
Висок съм 175 и съм 65 кг на 23 години съм. “Тренирам” от 1 седмица редовно, като този път съм сериозен в това което правя, тъй като досега все се отказвах , но си давам сметка, че все пак го правя за себе си , за самочувствието си и най - важното за здраве.
Слагам си снимка на тялото за да видите в какво положение съм ... трагично, да знам ... :) Какво трябва да правя ? Да качвам маса, да свалям мазнини ? Обърках се тотално... Аз си имам корем по принцип, като седна и се сгъвам на три части :D Какво мога да правя допълнително вкъщи? И предложете ми моля ви някакви добавки, леки, като за начало - ако са евтинки още по добре , все пак разходи много ... Почнах да се храна по здравословно... не ям мазнини толкова... хляба го спрях тотално, наблягам на зеленчуци и пилешко месо ... и събота съм си измислил един вреден ден дето съм на зърнена диета :D :D Всичко що зърна и ям :D
Taaaa помагайте, че хабер си нямам от тия работи :) Благодаря ви сърдечно пичаги :)
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 03.06.14 18:02.