Болки в трицепса

03.06.14
19:47

Здравейте,от 5 месеца до днес имам проблеми в трицепса усещах от началото болка като скъсани влакна но ми казаха покой до 1-2 месеца без никакво натоварване .След като минат 1-2 месеца  да почна да си разтягам трицепса ,но никакъв ефект болката продължаваше и ми затрудняваше при силово и  набирания като ги направя почва  да ме боли въпреки че тези упражнения не натоварват толкова трицепса ,а кофичките ги правя без проблем и болка .Казаха ми че имало някакви ленти не знам точно какви ,но не си взех защото мислех ,че ще се оправи ,но почвам вече да се притеснявам все пак съм на 15 години  . Въпроса ми е  Какво може да е освен скъсани влакна и да е толкова продължителна болката ще съм ви много благодарен ако ми помогнете ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1