Креатин?!

03.06.14
21:32

На 14г. съм и тренирам от много време и има резултати но искам още затова реших да пия креатин.Един приятел пиеше креатин на 13г. и беше доста заякнал.Коя марка креатин е най добрата? Смятате ли че още съм малък и има ли някакви странички ефекти?

03.06.14
22:44

Моя първи креатин го обърнах някъде на 19-20 годишна възраст, ала реално не виждам нищо лошо предвид твоята възраст щом тренираш активно да пиеш креатин. Мога да ти препоръчам следното:
- Да пиеш по 5 грама на ден. Крайния резултат ще е същия и със сигурност всичко ще е в рамките на здравословното
- Да си вземеш микронизирана и по-фина пудра
- Не е от голямо значение на коя марка е стига да не е нещо много криминално или сделано в България и Румъния...Ако си харесаш нещо сподели и ще ти кажа кое ме кефи повече и кое не.

Поздрави !

03.06.14
23:40

Искаш ли да ти кажа нещо сериозно ,което много от големите имена във форума ще потвърдят.  Много по-голям ефект ще има ако преди тренировка хапнеш нещо като 2-3 яйца и кофичка кисело мляко ,а след тренировка удариш кофичка кисело мляко с 5 яйца и 2 банана. А вечер преди лягане пиеш прясно мляко. Тестостерона в тялото ти ,така или иначе е в супер високи нива на тази възраст. Нелепо е да търсиш друг източник за разтеж и сила. Ти го имаш наготово. Научи тяолто ти да си набавя креатин от храната. Яж повече месо и тялото само ще си взима каквото му трябва. Ако сега не се подадеш на глупавите добавки ,ще си изградиш един режим на здраво тяло ,за което във форумите постоянно пишем ,че има хора на които просто им е ген.Бъди един от тия хора! НЕ ПИЙ ДОБАВКИ БЕ ЧОВЕК ! Тренирай си яко и яж здраво. Ще станеш машина ,повярвай ми!

04.06.14
00:23

казано от Gergi_81 на 03.06.14, 23:40:

Искаш ли да ти кажа нещо сериозно ,което много от големите имена във форума ще потвърдят.  Много по-голям ефект ще има ако преди тренировка хапнеш нещо като 2-3 яйца и кофичка кисело мляко ,а след тренировка удариш кофичка кисело мляко с 5 яйца и 2 банана. А вечер преди лягане пиеш прясно мляко. Тестостерона в тялото ти ,така или иначе е в супер високи нива на тази възраст. Нелепо е да търсиш друг източник за разтеж и сила. Ти го имаш наготово. Научи тяолто ти да си набавя креатин от храната. Яж повече месо и тялото само ще си взима каквото му трябва. Ако сега не се подадеш на глупавите добавки ,ще си изградиш един режим на здраво тяло ,за което във форумите постоянно пишем ,че има хора на които просто им е ген.Бъди един от тия хора! НЕ ПИЙ ДОБАВКИ БЕ ЧОВЕК ! Тренирай си яко и яж здраво. Ще станеш машина ,повярвай ми!

А така... Банан и кисело мляко са ключа към успеха. Тренирай натурално !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1