Азотен бустър, мултивитамини и какво още?

05.06.14
07:31

Добро утро колеги, наскоро ми се наложи да прекъсна за известно време фитнеса. Сега съм пак на линия, но както знаете летния сезон дойде. Работата ми е свързана с търговска дейност, което значи, че лятото ми е почти непосилно да тренирам без добавки. Това е така, защото работя нощни смени с известен физически труд. Зимата си знаем длъжностите, по-време на сезона всеки е “общак”. Изморен съм от нощните (4 на брой/2 почивка) и след като се събудя нямам нужната енергия за тренировка. Разбира се искам и да изчиствам, затова и диетата ми е с НВД (от което също губя енергия) .. Какви подходящи добавки ще ми препоръчате като за такъв работохолик. За сега съм се спрял на Muscle Marinade na Purus Labs. Поздрави!!

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 05.06.14 08:14.

Muscle Marinade е добър продукт. Ползвал съм го преди и бях доволен. Само, че не знам креатина вътре дали няма да попречи на чистенето ти. Мисля, че за твоя случай Pre-Workout Advanced на Bulk е по-добра опция, понеже няма въглехидрати и креатин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1