07.06.14
17:19
Здравей,
Искам да попитам дали комбинацията от тези 3 продукта в следните дози е удачна за начинаещ, който иска да стопи мазнините:
ThermoCore Professional - 2 капсули - 30 мин преди тренировка
Lipotropic Fat Burner - 4 капсули сутрин и 4 следобед
Yohimbine HCL - 2 капсули 30 мин преди тренировка. С всяко една седмица увеличаване с 1 капсула и така до 5 капсули на прием.
Ръст: 195кг
Тегло: 110кг.
Не е ли голям стрес за организма такава комбинация от fat burner-и и йохимбин в такива дози?
Знам, че йохимбина не трябва да се комбинира с кофеин и подобни. Тук не идва ли прекалено опасна тази комбинация?
Препоръчителната доза на добавките, особено тази на йохимбина е много по-ниска. На места съм чел, че дозата е 0.2мг/кг тегло, но съм скептично настроен. Гледах много клипчета за странични ефекти най-вече от предозиране.
Благодаря предварително!
По-здрави!
Аз yohimbine на prima търсих,но не мога да открия.Предложиха ми на pure,на хайа лабс и барк на натрол,бях страшно доволен от този на прима.
12.06.14
11:09
Много хапчета, много нещо :D
Не знам колко е опасна комбинацията от кофеин и йохимбин - мисля че има фет бърнъри, които съчетават и двете. Пил съм йохимбин с кафе преди тренировка и разтърсва здраво. Лошото е че после цяла нощ не мога да спя :)
Бих комбинирал термогенния с л-карнитин : 1.приемаш по-малко капсули 2. ефекта ще е добър 3.няма да има проблем с кръвно, сън и т.н