09.06.14
01:50
Здравейте момчета. Както видяхте от заглавието, имам доста кльощави крака, ама наистина доста(като цяло имам някакви тънки кости...). На 20 години съм, висок съм 175/6, до преди няколко месеца, тежах УМОПОМРАЧИТЕЛНИТЕ 50 кила с мокри дрехи... От както се помня съм си бил винаги умреляк. Но се взех в ръце и започнах на лостове и да ям по-стабилно и по-калорични храни и качих 12 кила за има няма 3/4 месеца. Но краката са ми много, много, много кльощави. Все още съм си кльощав де, но само при краката нямам прогрес. Та искам да си взема някакви добавки, протеин, креатин ли ще е не знам. Нещо от което да има ефект и малко да заприличам в краката на нещо, не като сега с тия “клечки”. И реших да се допитам до вас, какво да правя. Мога да отделя към 50/60лв. Ако може да споделите мнение, ще съм ви много благодарен.
Темата беше редактирана от Slavi Trifonov на 09.06.14 01:55.
09.06.14
02:09
Голями крака на лостове не се правят. Пари за добавки не давай! Дали ще изядеж 1 пържола или ще изпиеш тоя протеин на прах мислиш ли, че има разлика? даже пържолата е по-калорична и точно това ти трябва на теб! Моят съвет - клек и тяга в зала + яко храна.
09.06.14
10:33
Лично от клек ефект може да усетиш в дупето, аз лично ти препоръчвам напади с гоелми тежедти и къси повторения и ..
09.06.14
11:14
казано от Thor Thor на 09.06.14, 10:33:
Лично от клек ефект може да усетиш в дупето, аз лично ти препоръчвам напади с гоелми тежедти и къси повторения и ..
Далеч няма само там да го усети. А мене ако питаш на упоменатото място по-добре нищо да не усеща...
П.П. И кво е тва дупе, дупе имат момичетата само...
10.06.14
18:55
Значи, според вас няма нужда от разни добавки и такива подобия? Бях писал едно мнение, още след първия отговор, но нещо липсва.
А тия напади може ли да се правят не с дъмбели, а с тежести в раница на гърба примерно и клякания също?
10.06.14
22:53
казано от Slavi Trifonov на 10.06.14, 18:55:
Значи, според вас няма нужда от разни добавки и такива подобия?
Няма нужда. Без да тренираш краката и с всичкия протеин на света няма да качиш маса в тях.
казано от Slavi Trifonov на 10.06.14, 18:55:
А тия напади може ли да се правят не с дъмбели, а с тежести в раница на гърба примерно и клякания също?
Става. Има немалко възможни упражнения за крака и за извън фитнес зала, в случай, че имаш причини да не ходиш в такава.
Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 10.06.14 22:53.