09.06.14
22:26
Възможно ли е да постигнеш хем хубаво тяло хем да си силен на базовите упражнения като Mike O’hearn ? Казва, че е натурален, но аз незнам някой да си казва, че е на химия от тези модели и т.н. Без зоб възможно ли е да станеш като него или по-добре да се насочя само към 1 от двете неща(сила или визия)?
Не, не е възможно да станеш като него без химия. Няма какво да се дискутира тук.
Но иначе да, възможно е да си силен и да имаш хубаво тяло.
09.06.14
23:03
Би ли ми убяснил на кратко как става това? Най-вече за тренировките и храненето.
То ако можеше да се Убясни на кратко, всички щяхме да сме яки и да изглеждаме като Майк :D
Иначе, ако питаш за някакви специални и секретни диети и методики за трениране - няма такива.
Че те хубавите и естетическите тела се постигат именно с базовите упражнения. Сега, друг е въпросът кой какво разбира под думата естетика. Аз като чуя “естетика” и веднага си представям античните статуи на боговете, също така и скиците и картините на художниците от ренесанса. Масивни батки които сякаш цял живот са вдигали щанги или са били на тепиха по борба.
Пък за някоя малка кифла естетиката сигурно е- надути “банички” сложени върху тесни рамене, които пък са забити върху кльощави крака.
............................
Иначе тоя... забравих му името... като гледам е на зоб.