Сладникъв вкус в устата при повече белтъчини ?

16.06.14
20:15

Здравейте от 2-3 дена имам сладникав вкус в устата ,видях ,че това е признак за диабет :( ,но преди 40-60 дни ми правеха операция на единият крак и преди това ми вземаха кръв за изследвания и си миля ,че ако е  имало нещо щяха да кажат.Утре или в други ден ще отида да си пусна една захар сутринта преди тренировка,но като казах на родителите ми те са чели из интернет и почват да ме упрекват ,че е от храненето ми.Аз на ден изяждам по 500-600гр месо в сурово + 6 яйца /3 цели и 3 белтъка/ към 200гр ориз в сурово и 300 гр картофи .Ям телешко,пилешко и риба филе. И ми казват ,че сладникав вкус може да имам ако имам пренасищане в организма от белтъчини или дадена храна.Пия на ден по 3,5 -4 литра вода и съм 82-3 кг в момента.Бих се радвал на някакво предположение то ,че ще си пусна изследване ще пусна ,но се надявам да се окаже ОК и тогава трябва да търся проблема другаде.

Като добавки приемам :Суроватъчен протеин,Дейли Формула витамини на NOW,цитрулин малат,бета аланин,креатин монохидрат по 5 гр на NOW,и омега 3 пак на NOW….

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 17.06.14 08:21.

16.06.14
20:35

според мен е някакъв вид омиране това.

16.06.14
20:39

Не те разбрах ?

16.06.14
21:35

казано от Iordan Ivanov на 16.06.14, 20:39:

Не те разбрах ?

Колегата те пита дали имаш завещание, и ако нямаш да побързаш с писането му.
п.п. оффтопик... спри да си правиш самодиагностика с помоща на интернет. И тичай при лекаря преди да е станало късно.

http://www.bb-team.org/articles/4249_protein-chast-parva

17.06.14
11:08

С какъв акъл, при положение, че ядеш 500-600гр месо на ден, го допълваш това и със суроватъчен протеин?

17.06.14
11:57

На мен храната ми се струва съвсем стандартна и нормална, едва ли е от нея

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1