Грамаж сурови или печени/варени

Извинявам се за глупавия въпрос, но все се чудя как да смятам храната и съотвенто калориите от нея. Та въпроса ми е ако пека пържола каквато и да е да меря храната след като съм я изпекъл или като е сорово месо :)
Днес си взех 2 свински пържоли по 250 грама, но както се сещате след скарата почти цялата вода в месото се изпарява и масата на храната сериозно намалява...
Извинявам се ако някой е питал, не можах да намеря подобна тема...

20.06.14
19:36

Сурово състояние

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1