15.06.05
21:37
За да не ве занимавам с излишни приказки ще ви каза само Ксеникал.
Това са единствените хапчета с които успях да стопя някои друг килограм.В съчетание с добра храна и някакав вид спорт ефекта е поразителен.Миналото лято бях 92 кила.С диети не стана.Свалях и качвах.Почнах ги тия хап4ета и за месец в сачетание с фитнес храна,малко тичане и фитнес отслабнах с 10 кила.ксеникала се сварзва с мазнините които се приемат чрез ядене.Лошото е ,че като ядеш мазно дрискаш като бетоновоз.Ама нема начин.Трябва да се пият поне 6 месеца и селд това 1 месец диета за да се запазят килограмите.Аз точно тая гре6ка направих,След парвия месец почнах да ям като разпран,като си мислех че пак така 6е отслабвам ама не То и не качвах ама свалях по кило на 1 месец и само се набивах пари за тия хапчета.Спрех ги зимата,спрех и фитнеса,отдадох се на свинското с топло хляпче и за десертче не6то и да видиш 6то става.За 2 месеца качих 7-8 кила.Сега пак почнах да ги пия,е лято идва и на плаж требва да се ходи :),така че може да пробвате с тях.Има един проблем при тях ,а това е цената,За една седмица -21 хапчета цената е от 40-50 лева.Не са ефтини но само с тях отслабнах.С други хапчета като винен оцет.такива от ананас или лепенки нищо.едно кило нема.И така ,ако имате вазможност може да ги пробвате
Чувал съм добри думи за този продукт. Но наистина цената му е доста висока. За много по-малко пари може да се вземи друг продукт, който съчетан с диета и спорт също може да доведе до положителен резултат. Всеки сам избира. :)
15.06.05
23:00
земи си винстрол и ще се стопиш :lol:
15.06.05
23:14
21 хапчета цената е от 40-50 лева
По едно на ден ли е?
Ксеникал е ЛЕКАРСТВО за отслабване. Те са две. Второто е редуктил .. ама той е 3 пъти по скъп :cry:
Трябва да се пият поне 6 месеца и селд това 1 месец диета за да се запазят килограмите.
Как 6 месеца ве брат? Ти ще станеш 30 килограма :shock: Еднократното ползване, да речем тия 21 хапчета и след това леко въздържане няма ли ад свърши работа?
Единственото което прави ксеникала е да спира усвояването на мазнините от храната която се приема на момента! Т.е. не всяко мазно ядене - по едно хапче! На теория би трябвало да има чудовищен ефект, но на практика направо е учудващо, как тялото може да се адаптира на нулев прием на мазнини и същевремено да си пази запасите от мазнини непокътнати!!! Аз лично съм на ксеникал от 2 месеца и ефект почти няма!
Единствения начин да има ефект е освен да го взимаш, да се счупиш от аеробни тренировки, докато тялото започне да черпи от запасите си, а не да използва всякакви други енергетици в процеса на Кребс!
Аз мисля да го спирам, защото на мен плана ми беше да го взимам и да си тренирам силно и тежко, като се надявах, че пак ще смъквам мазнини - е, не стана! Пък и цената му е сериозна дори за хора с добър доход защото е по едно хапче на ядене! Т.е дори да имаш по две яденета с мазнини на ден - това са 80лв на всеки 20дена!!! Грубичко е!
Само не мога да разбера защо се занимавате с лекарства да си разстройвате организмите? Рецептата се изразява като за начало в постоянство. Т.е. добрата тренировка и съобразения хран. режим трябва да са ежедневие! Ти какво очакваш от: “спрях фитнеса, отдадох се на свинското с топло хлебче и за десерче нещо...” Плаж се задава, ама доброто тяло не става с магия и не се изгражда за един, два дни.
Sorry, не искам да критикувам или да обиждам, просто се чудя малко...
Приятен ден! :P