Пробваите това

&L

15.06.05
21:37

За да не ве занимавам с излишни приказки ще ви каза само Ксеникал.
Това са единствените хапчета с които успях да стопя някои друг килограм.В съчетание с добра храна и някакав вид спорт ефекта е поразителен.Миналото лято бях 92 кила.С диети не стана.Свалях и качвах.Почнах ги тия хап4ета и за месец в сачетание с фитнес храна,малко тичане и фитнес отслабнах с 10 кила.ксеникала се сварзва с мазнините които се приемат чрез ядене.Лошото е ,че като ядеш мазно дрискаш като бетоновоз.Ама нема начин.Трябва да се пият поне 6 месеца и селд това 1 месец диета за да се запазят килограмите.Аз точно тая гре6ка направих,След парвия месец почнах да ям като разпран,като си мислех че пак така 6е отслабвам ама не То и не качвах ама  свалях по  кило на 1 месец и само се набивах пари за тия хапчета.Спрех ги зимата,спрех и фитнеса,отдадох се на свинското с топло хляпче и за десертче не6то и да видиш 6то става.За 2 месеца качих 7-8 кила.Сега пак почнах да ги пия,е лято идва и на плаж требва да се ходи :),така че може да пробвате с тях.Има един проблем при тях ,а това е цената,За една седмица -21 хапчета цената е от 40-50 лева.Не са ефтини но само с тях отслабнах.С други хапчета като винен оцет.такива от ананас или лепенки нищо.едно кило нема.И така ,ако имате вазможност може да ги пробвате

15.06.05
22:57

Чувал съм добри думи за този продукт. Но наистина цената му е доста висока. За много по-малко пари може да се вземи друг продукт, който съчетан с диета и спорт също може да доведе до положителен резултат. Всеки сам избира. :)

15.06.05
23:00

земи си винстрол и ще се стопиш  :lol:

21 хапчета цената е от 40-50 лева

По едно на ден ли е?
Ксеникал е ЛЕКАРСТВО за отслабване. Те са две. Второто е редуктил .. ама той е 3 пъти по скъп  :cry:

Трябва да се пият поне 6 месеца и селд това 1 месец диета за да се запазят килограмите.

Как 6 месеца ве брат? Ти ще станеш 30 килограма  :shock: Еднократното ползване, да речем тия 21 хапчета и след това леко въздържане няма ли ад свърши работа?

16.06.05
08:27

Единственото което прави ксеникала е да спира усвояването на мазнините от храната която се приема на момента! Т.е. не всяко мазно ядене  - по едно хапче! На теория би трябвало да има чудовищен ефект, но на практика направо е учудващо, как тялото може да се адаптира на нулев прием на мазнини и същевремено да си пази запасите от мазнини непокътнати!!! Аз лично съм на ксеникал от 2 месеца и ефект почти няма!
Единствения начин да има ефект е освен да го взимаш, да се счупиш от аеробни тренировки, докато тялото започне да черпи от запасите си, а не да използва всякакви други енергетици в процеса на Кребс!
Аз мисля да го спирам, защото на мен плана ми беше да го взимам и да си тренирам силно и тежко, като се надявах, че пак ще смъквам мазнини - е, не стана! Пък и цената му е сериозна дори за хора с добър доход защото е по едно хапче на ядене! Т.е дори да имаш по две яденета с мазнини на ден - това са 80лв на всеки 20дена!!! Грубичко е!

16.06.05
09:46

Само не мога да разбера защо се занимавате с лекарства да си разстройвате организмите? Рецептата се изразява като за начало в постоянство. Т.е. добрата тренировка и съобразения хран. режим трябва да са ежедневие! Ти какво очакваш от: “спрях фитнеса, отдадох се на свинското с топло хлебче и за десерче нещо...” Плаж се задава, ама доброто тяло не става с магия и не се изгражда за един, два дни.
Sorry, не искам да критикувам или да обиждам, просто се чудя малко...
Приятен ден! :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1