15.06.05
22:43
Лятото мисля да тренирам бокс, но също и на зала да си ходя де...
и имало голяма вероятност да се претоваря... зна4и бокса е 2 пъти(може и 1) а фитнеса е 3… тва претоварване.... може ли да се получи и какво ще ми стане??
малко смешен въпрос, но се надявам да ми помогнете
15.06.05
22:49
едва ли ще се претовариш.С бокса ще ти се качи издържливостта експлозивността но няма да можеш да качваш маса.Предполагам че ще урелефиш
[quote author=“Montley”]Лятото мисля да тренирам бокс, но също и на зала да си ходя де...
и имало голяма вероятност да се претоваря... зна4и бокса е 2 пъти(може и 1) а фитнеса е 3… тва претоварване.... може ли да се получи и какво ще ми стане??
малко смешен въпрос, но се надявам да ми помогнете
Зависи от бокса и тренировките, ако си при тренер-фен, ще ви юрне здраво и ще претренираш 100 не, ами 1000% сигурно. И зависи ти как ще си движиш, ако бачкаш състезателно, няма да можеш да напреднеш в културизма.
Но ако си оставяш големи почивки и добра диета, ще може да работиш, но бокса просто няма смисъл да се тренира, ако не го тренираш като хората, състезателно. Поне аз така мисля.
Тръгни си, пък после прецени.
Успех ти желая.
ще го опитам не вярвам чак да стана кожа и кости, но все пак по всяко време мога да се откажа... честно да си кажа мисля че ще ми е само от полза
БЛАГОДАРЯ ЗА МНЕНИЯТА
[quote author=“Montley”]ще го опитам не вярвам чак да стана кожа и кости, но все пак по всяко време мога да се откажа... честно да си кажа мисля че ще ми е само от полза
БЛАГОДАРЯ ЗА МНЕНИЯТА
Е не това е апсурдно, да станеш кожа и кости. При мен лично ефект от подбни “ескстри” е запазване на теглото качване сила и гъвкавост. Но повечко мускулна маса да качваш си е много трудно и просто и се иска много добра методика...
Пак успех