Скъсани мускулни влакна на бедро

24.06.14
09:41

Здравейте, предварително се извинявам за непрофесионалното изказване. В четвъртък по време на мач, на аматьорско ниво, при едно отиграване си изпънах много рязко крака. Изпитах страхотна болка в задната част на дясното бедрото. Когато се изправих, при всяко стъпване с десния крак изпитвах болка в нараненото място. Отидох веднага в Пирогов в травматологията, от там ме пратиха за снимка и ми казаха, че имам скъсани влакна на мускула, предписаха ми ПЕРКИНСОЛ за мазане и ме предупредиха, че трябва да почивам известно време и че в следващите 10 дни ще усещам болка и да забравя за спорт за един месец. В понеделник обаче ми се наложи да отида на работа, тъй като имах неотложни ангажименти. След като се прибрах видях, че малко на колянната ямка се е появила ужасна синка (хематон, не съм сигурен за точния термин). В следствие на това започнах да си мисля какви ли не простотии, от сорта на това, че ще стана като д-р Хаус и ще съм вечно с бастунче. Та молбата ми е, ако може да ме насочите към някой специалист. Не се съмнявам в уменията на докторите от Пирогов, просто искам да съм сигурен, че наистина не е нещо сериозно, а и да чуеш второ мнение никога не е лошо.

Благодаря предварително!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1