ще топя ли мазнини с този режим на хранене

27.06.14
15:57

здравейте първо малко информация за мен и после към въпроса

на 29 г. съм. От 16 годишен винаги съм спортувал ( в къщи или във фитнес) за тонус и прилична фигура
последната година и половина спрях да спортувам и от многото бири и обилно хранене ми прави впечатление че съм натрупал мазнини по корема (жената ми започна да ме потупва по корема :) ). Малко са мазнините но вече ги има и това не ми харесва и затова започнах да спортувам отново, килограмите ми са същите като преди година и половина 70 кг.

начина по който тренирам е следния
-един ден карам колело сутрин към 6:00 между 30-40 мин, същия този ден след работа правя тренировка за корем
-на следващия ден след работа, тренировка от 3-4 вида упражнения в домашни условия (имам лост с тежести,лост за набиране , лежанка ...) за 30-на минути. почивката между сериите е 40 50 секунди а между отделните видове упражнения 2 минути ...
-в неделя не правя нищо
тренирам за да се оформя, нямам амбиция да трупам огромни мускули или да съм супер релефен

въпроса ми е: със следния начин на хранене ще стопя ли мазнини, или хранителния ми режим е грешен
примерно в един ден се храня така
сутрин 10:00 - овесени ядки със мед и прясно мляко около (4900 кал)
обед сандвич 12.30 - ръжен хляб с шунка и сирене (450 калории)
следобедна закуска 15.30 - банан с ядки (бадеми орехи)  (450 калории)
вечер около 19:00 - когато съм в ден с кардио -  печено месо или риба със зелена салата и извара (400 калории)
                    - в ден с тренировка - печено месо и 50гр. варен кафяв ориз или леша ... и салата    (500 калории) 

този режим  следвам от две седмици и смятам след още две седмици да започна прием на
- Лкарнитин преди преди кардио и всяка вечер преди лягане
- BCAA и  glutamin преди тренировка с уреди и glutamin вечер когато е имало тренировка през деня

Очаквам да има добри резултати след около 4 5 месеца, прав ли съм или правя нещо грешно. Предпочитам да попитам сега във форума отколкото сам да достигна до изводите след няколко месеца

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1