Болки в горната част на корема

Темата е заключена.

Здравейте на 16 години съм , 188см , 88кг хранителни добавки не взимам. Когато вдишам дълбоко въздох все едно имам топка в горната част на корема , също така и при тренировка като тренирам ми става лошо и пак ме боли там . Бях ходил на болницата и там си правих изследвания и ми казаха че са добри , каза ми преди всяка тренировка да ям по 1 малак шоколад Своге и 1 минерална вода да си пия , така и правих 4/5 дни но пак осещах същата болка тогава отидох пак. Отидох да ми снимът корема и тогава доктора ми каза че имам гастрит , и ми каза да не ям пържено , изписа ми един сироп - Алмагел за стомашната лигавица 3х на ден и Ранитидин 1х на ден за киселини . Пия тия неща от 1-2 седмици но не осещам никакво облекчение ...

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 28.06.14 11:24.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1