Алтернатива за ходещите на работа и училище!

11.05.04
12:57

Аз съм намреил оптималния вариант за мен. Опитайте и вие!

На училище ми предлагат само някакви пици, и въобще закуски с високо съдържание на мазнини. Започнах да си нося ориз и пилешко, но всеки ден да си готвя и за училище... не става и затова започнах да си правя един шейк с протеин и други съставки. Ето какви са те:

50 гр овесени ядки
30 гр съроватъчен протеин
4 белтъка от яйца
и за тези които обичат извара може да си сложат малко

Всичко това се пасира и доразрежда с вода

Така си набавям бързо и бавно усвояем протеин, комплексни въглехидрати и никакви мазнини! Опитайте и си кажете мнението

11.05.04
23:46

Аз това сам си го правил :)
Само, че не бих слагал сурови яйцата по 2 причини: купешките яйца не ги знам какви са може да си докараш салмонела (само сам чувал тази болест ма незнам кво ти става :)), доколкото знам суровия белтък се усвоява по-трудно. И другото нещо е, каква е тази фобия от мазнините?!? Вярно е за пиците и разни мазни хамбургери. Обаче мазнините са нещо много важно! Хапвайте си по 1 шепичка ядки когато огладнеете, аз сам си носел на училище лесни и удобни за носене и полезни :)

12.05.04
00:28

Яденето ми се пада точно голямото междучасие-Пала колелото и право у нас,където ме чакат сварени яйца.

BA

12.05.04
08:37

Ами аз като стана към 07:30 ям овесени ядки. А второто ми ядене е на голямото междучасие: 09:30-09:50 и през това време отскачам до един близък магазин и си вземам 200гр. пушено пуешко месо ;) и ме засища поне до към 13:00 където вече съм на масата и хапвам третото за деня ядене - обедното ;)
Но вече аз няма да имам такъв проблем защото(не че се хваля ;) ) ама вчера завърших училището и сега съм свобден да ям когато си поискам ;) . Поне докато не почна във някакъв ВУЗ или ида в Казармата ;) ...

12.05.04
11:10

В никакъв случай не бива да се пренебрегват мазнините, защото обезмазняването не е добре за организма. Гледайте да не прекалявате и с въглехидратите защото после при приемане на мазнини всичките се усвояват от депата на клетките

13.05.04
10:15

Ne e lo6a receptata, samo 4e az ne hodq otdavna na u4ili6te :twisted: a i ba4kaneto mi e s dosta svobodno vreme. Po povod na surovite qica iskam samo da otbeleja, 4e salmonelata e takova natravqne, deto moje da si pukne 4ovek ot nego, ako ne te hospitalizirat vednaga. Az se bqh natrovil zverski ot ne6to predi 3 godini i 6tqh da si ritna kambanata za 12 4asa! Togava se sumnqvaha 4e e salmonela, 6 dena bqh na sistemi, okaza se, 4e ne e salmonela, moje bi ot nqkakvo meso ili znam li kvo beshe, ta qicata predi da gi izpolzvate gi nakisnete vuv voda sus sol i posle hubavo gi izmiite s vero. Ako gi varite posle minimuma vreme, za da ste sigurni, 4e i da ima slu4aino ne6to po qiceto i to 6te se e svarilo :lol: mislq bqha 13 minuti. Az vinagi gi varq pone 15. Gledaite hubavo kakvo qdete i dali e v srok! Aide :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1