Съхраняване на сурови ядки?

08.07.14
09:19

Здравейте ! Имам възможност да си набавям в сравнително големи количества домашни сурови орехи и въпроса ми е може ли да ги съхранявам във фризер !?Защото ги имам включени в режима си  и хапвам всеки ден по 20-25гр ,но както знаем ако ги оставя в някоя купя бързо ще мухлясат.А след разделянето им от черупката са оставени на хартия да изсъхнат и сега съм ги сложил в фризера от доста време стоят и според мен не са си променили вкуса нито вида ,но как стой въпроса със самото качество на мазнините и съдържанието на нутриенти има ли промени там към по-лошо... :)

08.07.14
09:29

Чак във фризер не мисля, че е нужно. В хладилник е достатъчно.

08.07.14
13:22

Ако са с черупката просто ги дръж на проветриво място, а веднага след като са набрани трябва да изсъхнат добре. Ако са ти почистени от черупката, спокойно може да ги държиш на хладно или в хладилник. Ние също имаме доста орехи, и ги държим в кутии от сладолед в хладилника. Почистени де!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1