16.06.05
15:00
Абе хора май съм настинал (почти съм сигурен щото докъто съм тренирал не съм се сецвал) или нещо друго обаче врата ми ма боли вече 5ти ден и не мога да тренирам като хората (правя и мъртва тяга ама сега просто забрави). Даже като тренирам с щангата за бицепс и при последните повторения с малко чийтинг ми се натоварва и врата и сякаш преминава изведнъж кръв в главата ми като импулс и започва да ме боли главата (което ме плаши). Та ако някой може да ми помогне :shock: (пих беналгин и си търках врата със спирт)
Братле, май като начало почивка от няколко дни ще ти се отрази добре. Дотогава, ако е настинка ще ти мине, а ако е прищипване-няма да го натоварваш. А най-добре и иди при личния лекар.
Така по описание нищо не може да се кажа, реално според мен... Може да опиташ да го опишеш много подробно състоянието ти, но пак е малко вероятно да някой да ти даде компетентен съвет.
Отиди на лекар.
п.п. Бих ти препоръчал масаж и загряване на врата... ама може проблема да е съвсем друг от този, който си мисля... така, че ...