10.07.14
12:07
Здравейте,преди няколко дни получих болка в кръста(отдясно),беше след клек,който изпълнявах със 80% от макса.От тогава като се навеждам по-рязко,или клякам с тежест започва да ме боли,като лежа на леглото също някой път ме заболява..прикачвам снимка на мястото
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 10.07.14 14:50.
Почивка,може да вземеш противовъзпалително и/или витамини.Но главното е почивка,не го натоварвай излишно,като мине започва от леко да го натоварваш и гледаш да не правиш същата грешка довела до сегашното състояние.Ако се влоши - на лекар.
Мажа го с фелоран и пия Анимал пак,но има още един пакет.Притесних се да не е дискова херния,понеже един приятел го боли там и каза,че е дискова херния
Твоя приятел правил ли си е снимка на скенер?Не съм сигурен ,че може да се определи само по болка дали е херния или не...
10.07.14
17:39
Аз съм с дискова херния и болката ми е точно там,но при хернията болката тръгва по крака.Единствено скенер или магнитен резонанс ще дадат отговор на болката ти.
10.07.14
21:03
И мен ме боли там вече от 6 месеца..Правих си снимка и ми нямаше нищо на прешлените, но на скенер не съм ходила. Мазах го с какво ли не, но пак си я има болката не вярвам на тези години да имам херния ( на 15 съм), но пък лекаря най-добре ще ти каже. Върви докато е прясно и това ще ти даде точен отговор на въпроса. :)