10.07.14
17:47
Здравейте :) Момиче на 18 години съм и бих желала да сваля към 5-6 килограма. Висока съм 175см и тежа 62-63 кг ,като както се досещате ако бяха мускулна маса нямаше да искам да свалям... Бихте ли ми препоръчали някаква 10-20дневна диета плюс тренировки за корем , тъй като правя коремни преси всеки ден от адски много време насам ефектът е нулев. Благодаря предварително :)
С отбиване на номера от типа на 10- 20 дневна диета няма да стане. Мисли за диетата като за здравословно хранене и начин на живот, който ще ти даде много плюсове в бъдеще време.
10.07.14
19:40
Няма лесен път и слава на Бога ,че поне за да имаш прилично тяло трябва да си го заслужиш (не винаги). Правилния път не винаги е интересен ,но пък си заслужава. Защо не промениш начина си на живот? Какъв е смисъла от junka? Хубаво е да се поглезиш някой път ,но всеки ден е адски безсмислено. Вместо да ядеш сутрин пържени филийки (давам пример), може примерно да ядеш овесени ядки и да си пълна с енергия през деня ,а не след час да ти се доспи и да огладнееш пак. Няма такива 10 дневни “диети”. Не търси бързото и лесното.
10.07.14
19:54
Здравейте :) Момиче на 18 години съм и бих желала да сваля към 5-6 килограма. Висока съм 175см и тежа 62-63 кг ,като както се досещате ако бяха мускулна маса нямаше да искам да свалям... Бихте ли ми препоръчали някаква 10-20дневна диета плюс тренировки за корем , тъй като правя коремни преси всеки ден от адски много време насам ефектът е нулев. Благодаря предварително :)
5 кг се свалят за една седмица без тренировки! А за локално сваляне трябва по-продължително време + тренировки. Да знаеш просто.)
10.07.14
20:01
Аз диети за 10 дена не препоръчвам. Храненето си е начин на живот. Стягаш се за плажа ? А после какво - искаш още 2-3кг отгоре на тези, които си сега? Успех, динената диета май те устройва :)
10.07.14
20:02
5 кг се свалят за една седмица без тренировки! А за локално сваляне трябва по-продължително време + тренировки. Да знаеш просто.)
5 кг ама от КАКВО :)
10.07.14
20:09
5 кг ама от КАКВО :)
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/72608
10.07.14
20:42
Чела съм го. За 1 седмица най-много да свали вода и мускул :) тук таме някой друг грам мазнина. Ако това е зорът - едно число на кантара...
10.07.14
20:50
Чела съм го. За 1 седмица най-много да свали вода и мускул :) тук таме някой друг грам мазнина. Ако това е зорът - едно число на кантара...
мускул не се сваля така лесно за една седмица, другото е написано и поне да почне от там своя път, вече ще е добре;)
11.07.14
15:03
Само да споделя- аз се храня здравословно - варени зеленчуци печено месо плодове салати , понякога си позволявам и шоколад . Не ям боклуци и фаст фууд , рядко си позволявам да ям бял хляб и това е . Държах да го отбележа тъй като по горе някои хора ме упрекват че ям джънк фууд - еми не , храня се доста здравословно :)
Не си направих труда да прочета другите коментари, защото направо съм шокирана.
1. Подобни диети “отслабни с 10кг. за 10дни” са нелепи и само луд или неук човек би започнал да ги прави.
2. Коремните преси не изгарят мазнини, а стягат мускула, което не означава, че той може да се покаже от слоя мазнина над него.
За да оформиш корем се насочи към храни с фибри и си направи хубав здравословен хранителен режим, в който ще се храниш през 2-3 часа, но само с качествена храна.