Спаринг - ММА?

13.07.14
01:35

Здравейте искам да попитам програма за ММА тренировки да ми предложите .И също колко пъти мога да правя спаринг в седмицата .
Аз съм на 16 години  176см висок  80кг .Целта ми е да сваля подкожни мазнини и да понауча спаринга и по-точно кик-бокс .Правим кик-бокс защото само такива ръкавици има в залата .Тя нее професионална а е зала по борба (и аз тренирам борба просто ММА го правя за обща култура .Залата ми е на разполжение цялата седмица .Искам за бързина да работя също.
Благодаря предварително.

Може да си правиш на ден по 66 спаринга, няма установена норма седмично колко спаринга да се правят.За ММА тренировки чукни в ютуб майк замбидис.

13.07.14
14:21

аз си мислех нещо програмка като например силови три дена почивка един два дена и пак .А през почивните дни спаринг или борбички с партнер . Или може да си събера тренировки от сайтовете и да ги съчетая някак .А залата не ми е професионална има само свободни тежести и една лежанка  лег преса ,боксова круша и ръкавици които ние сме си закарали .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1