Бихте ли дали мнение за тренировъчната ми програма?

13.07.14
19:40

Здравейте . На 16 съм ,178 см и около 74-6 кг. Тренирам от януари 2013 ,но през март 2014 прекъснах и започнах преди един месец - кръгова . Сега си направих програма и вече съм на 2рия ден . Правя кардио сутрин на гладно всеки ден . Откъм възстановяване съм ОК там няма проблем . Имам за цел да сваля излишните мазнини или да изчистя . Хранителния ми режим е такъв ,че не ям сладко ,тестени изделия ,не пия газирано,алкохол , не пуша , без пържано и без олио ...Калории не съм си смятал . Та ето и програмата .

1/4 ден Гърди,трицепс и корем
Лежанка 5 х 5-6
кофички 4 х 7-9
полу-лег с дъмбели 4 х 8
флайс 3 х 8 веднага без почивка лицеви опори 3 х 8
лег с тесен хват 4 х 8
френско 4 х 8 веднага без почивка трицепсово разгъване на горен скрипец 4 х 8
повдигане на краката от лег 3 х 12
коремни преси 3 х 12
янда 3 х 12

2/5 ден Гръб,Бицепс и предмишница
Набиране 4 х 5-6
Гребане 4 х 8
Т-щанга 4 х 8
Мъртва тяга 4 х 6-8 веднага без почивка предърпване на горен скрипец до гърди 4 х 8-10
бицепсово с щанга 4 х 6-8
‘21’ упражнението - 3 серии
разгъване в китките 3 х 8-10
обръщане 2 х 8

3/5 ден Крака,Рамо и трапец
Клек с щанга 4 х 6-8
(има едни упражнения дето не им знам името значи 1-то е качваш се на нещо по-голямо с щангата първо с единия крак после с другия ) 4 х 6-8
(второто упражнение е лягаш на пода и си вдигаш кръста с допълнителна тежест за задни бедра) 4 х 8
Повдигане на пръстите с щанга 4 х 10
Раменна преса 4 х 6-8
разтваряне на ръце напред 3 х 8
разтваряне за задно рамо 3 х 8
повдигане на раменете за трапец 3 х 10

Това е програмата .Кардиото ми е започвам с загрявка после правя 5-6 спринта на 60-80 метра не знам колко е точно не съм мерил след това правя по 3-4 обиколки (правя в момента но с течение на времето ще увеличавам ) .
Добавки не пия.Чисто и просто искам мнение за програмата и като за цяло.Та това е :)

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 13.07.14 19:46.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1