Наболява ме кракът при клек до долу

15.07.14
12:35

Наболява ме леко левия крак при клек до долу без тежест, вмисъл максимално клякане и пружиниране ако се сещате. Чак болка е силно казано, но едно такова упъване леко стягане Мисля, че ме наболява малко под сгъвката отзад, точно където започва прасеца...Не винаги ме наболява, рядко сутрин като стана.Това е от 10тина дни. Иначе мога да клякам с лоста когато не е до долу.Вчера правих трапец с лоста с около 200кг и беше по на ниско взимах го като се изправях с краката, нямаше проблеми. Като ходя или квото и да правя не ме боли. Оток не се вижда. Един футболист ми каза подобни симптоми за скъсан минискус при него....

Темата беше редактирана от Ghost4o на 15.07.14 12:49.

15.07.14
19:42

https://www.youtube.com/watch?v=X1nxYoWA0GI&list=UUVz3b1bpwQnLYrT_0R8EFog
Пробвай това за известно време и започни с по-тънка пръчка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1