16.07.14
11:45
Здравейте, двуомя се в какво да инвестирам за покачване на мускулна маса, трябват ми около 5 килограма отгоре. Мислех си за гейнер, но много хора ми казват, че са хвърлени пари на вятъра (според вас така ли е?), защото въглехидратите се добавяли лесно към храната.
Другия ми вариант е да си купя суворватъчен протеин и съм се спрял на марката nowfoods, но предлагат два варианта, а именно суроватъчен бленд и суроватъчен изолат.
Моля за съвет кой е най-добрия вариант според вас като хора с опит. Предварително благодаря за отговора.
16.07.14
11:52
Преди да публикуваш темата форумният софтуер услужливо ти е предложил търсачката.
Защо си я подминал - не е ясно... но по тази причина мисля да подмина въпроса ти за гейнърите.
Без съмнение Now Foods са доказана марка в световен мащаб и можеш да разчиташ на качеството им.
На практика няма как да усетиш разлика между бленд и изолат. Изключение може да има само в един случай - ако имаш лактозна непоносимост. От друга страна приемането на белтъчини чрез добавки няма пряка връзка с увеличаването на мускулната маса.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 16.07.14 11:58.