16.07.14
15:37
Здравейте,можете ли да ми препоръчате някакви протаинови вафлички?
За сега тренирам в нас със два дъмбела скоро започвам и фитнес!
В момента съм на специален режим и мисля да вклуча протаинови вафлички?
Какво мислите?
И има ли ефект от тези неща?
Вредят ли?
И колко често трябва да ги приемам ?
Темата беше редактирана от Павел Стефанов на 16.07.14 15:38.
16.07.14
16:25
и за какво са ти тия протеинови вафлички,ако можеш да ми обясниш?
Дачева...тренировките са голяма част от живота ми. Мисля, че съм в прилична форма за млад шматарок и мога да сгъна стабилно не малка тежест и общо взето всеки ден вкарвам 2-3 бара. С цел далеч от това да си набавям белтъчини или пък да постигна някакъв резултат, а просто защото ми се ще някакво десертче, не ме бърка,че са крайно нерентабилни и ,че повечето пъти ми се яде нещо такова, а не плод. Та...проблем с вафличиките ли имаш :D
Инъче Павеле батко желая ти успех с фитнес начинанията, ала не смятай баровете за нещо повече от питателно лакомство.
16.07.14
18:52
Искам да постигна по добър резултат!
Пречи ми че ако почна да взимам Креатин или Протеин.
Може да ми навреди поне така разбрах?
Нищо не си разбрал...опитай пак. И спокойно никой не е казал, че трябва да пиеш добавки съвместно с това ,че тренираш и особено това,че не знаеш как се изпълняват половината от упражненията в залата и предвид факта ,че тепърва мислиш да влезеш в нея. Спокойно има време за всичко. Резултатите идват с времето, а дали са добри или не чак толкова зависи само от теб и ината ти.
Мнението беше редактирано от Strelok91 на 16.07.14 19:01.
16.07.14
19:10
Може ли да ми кажеш дали мога да си позволявам Масло или е по добре да си карам с зехтин?
Смисъл аз съм си на един режим за покачване на мускулна маса.
16.07.14
20:11
Дачева...тренировките са голяма част от живота ми. Мисля, че съм в прилична форма за млад шматарок и мога да сгъна стабилно не малка тежест и общо взето всеки ден вкарвам 2-3 бара. С цел далеч от това да си набавям белтъчини или пък да постигна някакъв резултат, а просто защото ми се ще някакво десертче, не ме бърка,че са крайно нерентабилни и ,че повечето пъти ми се яде нещо такова, а не плод. Та...проблем с вафличиките ли имаш :D
Инъче Павеле батко желая ти успех с фитнес начинанията, ала не смятай баровете за нещо повече от питателно лакомство.
Подкрепям казаното от теб, че си шматарок. Виж внимателно тоя пич какво очаква ит тия барове....да стане като Арни с тях и естествено да пие карзил, че да не се и натрови, не ми се мисли ако издумка 1 креатин кво ще става
Може ли да ми кажеш дали мога да си позволявам Масло или е по добре да си карам с зехтин?
Смисъл аз съм си на един режим за покачване на мускулна маса.
Ти си откачен или се шегуваш :D
16.07.14
21:03
Мога само благородно да ти завидя на метаболизма ;) То сигурно има значение какъв вид са, но поне тия които съм опитвал са бая калорични. Чак пък две-три, не знам ама имам параноя от тия въглехидрати (blush)
Бе то има и нисковъглехидратни, за из път стават, както и ако много прериташ за сладко... Ама са си боклучета, с всичките палмови масла и други съставки на Менделеевата таблица, познати ни от обикновените вафли от магазина.
Пп: ПротАин? Това макро не го бях чувала.
16.07.14
23:12
И има ли ефект от тези неща?
Вредят ли?
И колко често трябва да ги приемам ?
Остави ги тези глупости,вземи си храна или някаква протеинова матричка ако нещата опират до компактност.Повечето ако изключим предимството че имат някакво мижаво количество протеин за супер дебелата цена им ,имат и разни боклуци,подобно на други десертчета.Тия продукти дори и за изпът не стават според мен,ами просто ако ти се прияде някакво десертче и един вид да е по-малкото зло.
Мога само благородно да ти завидя на метаболизма ;) То сигурно има значение какъв вид са, но поне тия които съм опитвал са бая калорични. Чак пък две-три, не знам ама имам параноя от тия въглехидрати (blush)
бб-тиймърите...вие и вашите калории и нисковъглехидатни диети.
Те са ‘’Прота’’ поечето тука и с перфектни диети само с натурални и био продукти :Д Аз лично си хапвам редовно Quest Bar и дебел не съм станал, а си стоя около 9% мазнини. Абсолютно нерентабилни са,но ако имаш възможност не се замисляй изобщо ;)
17.07.14
11:11
Благодаря на тези които ми обясняват като човек без да се заяждат! :)
17.07.14
12:24
Стрелок - ти си достатъчно компетентен да знаеш,че барчетата се ядат, за да си поглезиш рецепторите и да разнообразиш храненето, да си доставиш удоволствие на душата и тялото, а не са ултра-мега-гига великата тайна на успеха да започнеш да вдигаш 150 от лежанка и да клякаш с 200. Просто неговият въпрос прозвуча така сякаш едно от най-важните и първи неща, които да направи, започвайки да тренира е едва ли не да си купи протеинови барчета.........а това му е баш последната и най-малка грижа :)
Против барчетата нямам нищо против - напротив даже, и аз си хапвам от време на време :)
П.С PHD pro oat cookies са ми слабост (blush)
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 17.07.14 12:27.
Споделяш аватар с един човек, който ми е хоби да се джафкам и инстинктивно просто ми идва да се заяждам. Но да след, като прочетох изцяло питането на ентусиаста разбрах ,че очакванията му се различават от реалността.
Споделяш аватар с един човек, който ми е хоби да се джафкам и инстинктивно просто ми идва да се заяждам. Но да след, като прочетох изцяло питането на ентусиаста разбрах ,че очакванията му се различават от реалността.
Благодаря за пояснението, дори преди 10 минути джаф джаф ми направи :)
По темата - вафли или вафлички ? Човече мисли малко по-трезво и дали си заслужава да даваш всеки ден по 4-5лв за 1 вафла, а не за някоя друга ефективна добавка ? (facepalm)
17.07.14
17:33
бб-тиймърите...вие и вашите калории и нисковъглехидатни диети.
Ццц в какви категории ме набута! Аз не съм от тук, и съм за малко ;)