16.07.14
18:16
Здравейте! Търся си нова фитнес зала в района на Надежда. Аз съм от 2-ра част и е желателно да е колкото се може по-близо. Досега тренирах във “Флайс”, но след “ремонта” не ми харесва. Обосновавам се - уредите са разместени много лошо, фитнесът ми е доста тесен, пести се от климатик много, някои уреди са за заварка, т.е. са счупени и никой не се заема. За парите, които искат мисля, че не си заслужава. Това е мое лично мнение и не ангажирам никого с него.
Да се върнем на въпроса: Най-близко ми е “Релакс Фитнес Център” и той е хубав, но е доста скъп. Също така знам и за фитнеса на 8ма поликлиника - ефтин, има си всички основни уреди, но няма щипки, банята е в окаяно състояние и като цяло не е от най-чистите места. Искам да намеря място, което да дава сравнително добри условия за съотношението цена/качество, също така да ми е сравнително близко. Имате ли някакви предложения? Ще ви бъда изключително благодарен на запознатите :)
Поздрави! :)
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 16.07.14 22:21.
Преди тренирах във Флайс, но не бях доволна и аз. От няколко месеца ходя в West Gym. Той се намира до парка,нов е и има всички нужни уреди,а картата за 1 месец е същата цена като Флайс. :) Може би ще ти е малко далеч, но си заслужава, според мен е най-добрата зала в квартала.
Благодаря ти за мнението :) Лошото е, че за мен разстоянието е прекалено далеч, а това е от най-голямо значение. Засега остават вариантите - Релакс(близко, хубаво, но скъпо) или 8ма поликлиника(мръсно, 15 минути път пеш и ефтино). Надявам се с това да не са се изчерпали предложенията, защото... и все пак нямам намерение да се връщам във Флайс. Предпочитам да додам още малко и да получа наистина качествена услуга или да ходя на по-мизерно място, но да знам, че парите отговарят на действителността. :) Очаквам още предложения..
Мнението беше редактирано от GodBlessU на 20.07.14 16:04.